Ако нещата в живота се объркат, помага само добър адвокат

July 26, 2012 от  
Публикувано в Отношения

В живота има моменти, които са извън нашия контрол и колкото и да искаме, не можем да избегнем ударите на съдбата. Да се разделиш с мъжа, с когото вече има само проблеми, но не и нормален, семеен живот, на пръв поглед изглежда лесно.

Идеята за лесен развод може да е осъществима на хартия, но в реалността, нещата са съвсем други…В момент на силно разочарование и усещане за безизходица в хода на бракоразводния ми процес, приятел ме посъветва да се срещна с адвокат Елисавета Иванова. Послушах го и не сгреших.

Още в момента, докато разказвах патилата си в кабинета и, разбрах, че срещу мен стои човек, който живо се интересува от моя казус. Задаваше ми постоянно уточняващи въпроси, интересуваше се от най-малките подробности. Веднага посочи слабите места на досегашната ми защита и начерта план за действие, за да се обърнат нещата в моя полза.

В този момент я почувствах не като адвокат, а като съюзник. Разликата в отношението беше в пълен контраст с предишния ми защитник, което ме изпълни с надежда, че делото ще се обърне в моя полза. Това наистина стана така – още с първите си действия адвокат Елисавета Иванова успя да постигне неща, които досега ми казваха, че са невъзможни. Явно компетентността, съчетана с искрена съпричастност към проблема ми, даваше резултати.

По време на бракоразводно дело, бившият любим се превръща в отявлен враг. В момента, в който в противниковия лагер разбраха, че имам вече силен и компетентен защитник, смениха тактиката и се опитаха да действат подмолно с подставени свидетели.

Целта – да ме представят пред съда като лоша майка и да отнемат правата върху детето ми, а също и да ми стоварят вината за развода. Уви, за тяхно съжаление, бяха подценили адвокат Елисавета Иванова – предугаждайки техните действия, тя успя да ги парира, като направи лъжесвидетелите за смях в съдебната зала и убеди съдията, че срещу мен се води нечестна война. Това беше достатъчно делото да обърне своя ход и да тръгне в моя полза.

До този момент не осъзнавах силата на опитния адвокат – не само да познава законите, да знае всички съдебни процедури в детайли, но и да разбира опонентите си. Заставайки срещу колеги, чиито методи на работа познава от други дела, адвокатът може да предвиди възможните ходове, които ще направят и да се подготви за ответен удар.

Освен компетентност и хъс за победа в съда, адвокат Елисавета Иванова притежава още едно предимство – тя е жена. Колкото и добър да е един мъж адвокат, той не съпреживява така проблемите на клиентите си, както една чувствителна жена.

Този факт, съчетан с високата юридическа компетентност и с вродената комуникативност помага на дамите – адвокати да създават с лекота връзки във всички сфери на обществения живот. Това е разковничето, което осигурява успех в съдебната зала позволява да се постигне максимума при решаването на всяко дело.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!