Алтернативни сватбени церемонии

November 4, 2011 от  
Публикувано в Полезно

Сватбена агенцияПреди едва 15-20 години професионалният фотограф, нает да отрази дадена сватба, можеше с удивителна точност да предвиди сюжета на сватбеното тържество. Вземане на булката, подписи в съвета, обикаляне на по-известните места в/около града, в съпровождане на сватбения „конвой”, правене на снимки по тези места. И като заключение, традиционно сватбено празненство (банкет) с нает професионален водещ, танци, веселба и поздравления от събралите се безбройни роднини и приятели.

С времето, обаче всичко се променя. Днес никого не учудва организирано от сватбена агенция празненство. В наши дни, описаната по-горе сватба, е не чак толкова популярна. За да е в крак с времето дадена сватбена агенция може да вплете не една и две промени в сватбеното Ви тържество. Макар и традиционната църковна венчавка и днес да е най-популярния сватбен обред, почти всяка сватбена агенция вече предлага и се стреми да популяризира „алтернативните” видове сватбени тържества.

Примерен вариант за нетрадиционна сватба, който присъстваше в услугите предлагани от известна столична сватбена агенция, е така наречената „Тропическа сватба”. Опитайте се да си представите: топла тропическа привечер, шумът на вълните, огромно слънце – бавно скриващо се отвъд хоризонта и тихият шепот на кокосовите палми.

Ако вашата сватбена агенция ви предлага тропически вариант, който Ви се струва прекалено екстравагантен или чисто и просто нямате възможност да отделите нужните за това приключение средства, то може да наемете имение или малък замък в Румъния, а за по-смелите (финансово независими) Франция или Италия. Как Ви се струва сватба в легендарния град Верона – градът, вдъхновил Уилям Шекспир да опише историята на Ромео и Жулиета? А сватбено шествие от гондоли, бавно движещо се по каналите на най-романтичния от всички градове – Венеция?

Какъвто и екстравагантен вариант да изберете, внимавайте с избора си на сватбена агенция, тъй като именно сватбената агенция ще отговаря за всички детайли. А, повярвайте ми, не искате да се окажете на хиляди километри от България, водени от пълни аматьори. Търсете професионалисти с богат практически опит. Само професионална доказала се във времето сватбена агенция може да гарантира подготовката и безпроблемното протичане на Вашето тържество.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!