Ароматазни инхибитори

November 20, 2018 от  
Публикувано в Полезно

zx860y484_2720696Антиестрогена е инхибитор на ароматазата под формата на таблетки. Той е нестероиден и има силно селективни свойства. Използва се в спорта за предотвратяване появата на гинекомастия и задържане на вода в тялото. Той е подходящ само за дългосрочни стероидни курсове, при които използват високи дози препарати.

Антиестрогените самного популярни, защото особено добре се проявяват в борбата срещу появата на феминизация. Имайте предвид, че употребата на един примерен антиестроген като Аримидекс е много по-ефективна от рекламирания тамоксифен. Това не е изненадващо, защото според прегледите Arimidex работи на съвсем различен принцип, отколкото други подобни лекарства.

Основната цел на ароматазни инхибитори

Онлайн стероиден магазин Anabol.bg предлага на своите клиенти широка гама от надеждни . Ние продаваме само висококачествени стероиди и се опитваме да дадем на нашите клиенти изчерпателна информация за всеки елемент от гамата на магазина. Вече знаете точно откъде да купите стероиди.

И за да разберем по-добре целта на лекарството arimidex, е необходимо да имаме знания за  естеството на блокерите на ароматазата. Тези лекарства помагат за намаляване на концентрацията на естроген в кръвта. Те също така повишават нивото на тестостерона в организма.

Назначаване на инхибитори по време на провеждането на курс с анаболни стероиди:

• Предотвратява появата на гинекомастия.

• Увеличава съдържанието на анаболни хормони.

• Помага за увеличаване на релефа поради блокиране на негативните ефекти на естрогена.

• След прилагането тялото се възстановява по-бързо. Причината – потискането на естрогена.

 

Важно е да запомните, че ароматизацията не е характерна за всички анаболни стероиди. Arimidex трябва да се приема с тестостерон и неговите производни. Подгответе си и препарати за пост курсова терапия.Ако решите да проведете курс със стероиди, е необходимо да разберете, че arimidex е добър асистент на всеки културист. Но не можете да злоупотребявате с препаратите и да повторите една от най-честите грешки в културизма. Често спортистите увеличават дозирането на анти-естрогени, за да компенсират лошата диета или да се отърват от последиците от очевидно погрешния курс на анаболните стероиди. Но мнозина в същото време забравят, че рязкото намаляване на естроген води до намаляване на нивото на либидото, появата на депресия или до бавен растеж на мускулите.

Ето защо, аримидекс трябва да се приема внимателно, въпреки че има по-леки странични ефекти от други анти-естрогенни лекарства.

Популярността на arimidex се обяснява не само с качеството и надеждността му, но и с характеристиките на повечето стероидни курсове. Така се е случило, че тестостеронът често се използва като основа за курс. Ето защо е нараснала необходимостта от контрол на нивото на естроген и по-добро и по-безопасно лекарство от Arimidex е трудно да се намери.

Arimidex е много мощен лекарствен продукт, така че спортистът трябва да приема достатъчно малки дози. При средно количество тестостерон е достатъчна една четвърт милиграм аримидекс, която се приема всеки ден. Повишената дозировка на анти-естроген е необходима при използване на силно ароматизиращи стероиди.

Защо спортистите все по-често избират аримидекс?

През последните години популярността на този препарат значително се е увеличила и той успява да прокара други аналози на заден план. В днешно време аримидексът все повече се използва след преминаване на стероидния курс. По-рано лидерът беше както споменахме по-горе Тамоксифена, но дори и той не успя да надмине резултатите от аримидекс при инхибиране на излишния естроген, който често се натрупва в тялото след стероиден курс. Ако решите да използвате това лекарство, няма да е излишно да използвате и гонадотропин, за да увеличите цялостния ефект.

 

Странични ефекти на аримидекс

Много атлети не се оплакват от отрицателните ефекти на лекарството. В повечето случаи употребата му е почти безопасна за организма. И ако има някои проблеми, най-често те се свързват с характеристиките на тялото и личните противопоказания. Ето защо, екипа на Anabol.bg съветва, преди да използвате лекарството, да се консултирате с експерти, за да се избегнат неприятни последици.

Основни нежелани реакции:

• Повишен приток на кръв към лицето.

• Някои болки в ставите и тяхната скованост.

• Настъпване на обрив и оток.

• Диария, която се придружава от повръщане и гадене.

• сънливост и повтарящи се главоболия с различна интензивност.

• Анорексия.

Как се приема антиестрогена аримидекс

 

• Приема се веднъж дневно, последван от ден на почивка и отново. Количество на веществото: 250 mcg, но има изключения, когато дозата се увеличава. Но всичко това са индивидуални ситуации.

• Лекарството в количество от 0,5 – 1 mg причинява 50% понижение на нивото на естрадиол в организма. Никой друг подобен инхибитор няма такава ефикасност.

• Обмислете факта за ароматизирането на стероидите. Възможно е приемането на ароматазни блокери да не е необходимо, но отново тъпченето на тялото с хапчета е вредно и опасно.

 

Arimidex: отзиви

Атлетите са много доволни от ефективността на този препарат. Особено аримидекс привлича спортисти, които започват да показват първите признаци на гинекомастия. След прилагането му, всички симптоми на растеж на гърдата, които могат да възникнат след завършване на анаболен курс със стероиди, бързо изчезват.

Имайте предвид, че arimidex трябва винаги да бъде на разположение на спортистите, които имат предразположение към гинекомастия.

Ако решите да опитате Arimidex, тогава ви препоръчваме да посетите нашия магазин Anabol.bg. Там има широк спектър и от други спортни стимуланти. Нашите експерти ще могат да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат да направите най-добрия избор на стероиден курс без отрицателни последици.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!