Сменете старата батерия със смесители за баня

January 14, 2013 от  
Публикувано в За дома

луксозни смесителиВъпреки малкия си размер, сравнени с останалите елементи от обзавеждането за баня, съвременните смесители са важен елемент. Модерните бани могат да минат с обзавеждане в минималистичен стил – просторна вана, дръжка за хавлиите, шкаф или два, но без значение кой от изброените мебели решите, че няма да присъстват във вашата баня, смесителите за баня никога няма да попаднат в тази листа. Преимуществата им пред класическите батерии за баня са много, а фактът, че все още не са в 100% от българските домове е по-скоро случайна прищявка на пазарните богове.

Покрай основните си функции съвременните смесители за баня изпълняват още една – качествено и правилно монтираните смесители са бижута, които украсяват банята като никой друг детайл, намиращ се в помещението. Красив смесител във вашата баня, освен, че е изключително удобен за използване, ще накара гостите ви да усетят духа на новото време, на настъпилия преди 13 години нов век, присъстващ благодарение на тях във вашия дом. Към изборът на смесителни батерии трябва да подхождате с внимание и придирчивост, сякаш избирате бижу за любим човек.

На настоящия етап, смесители, които да отговарят на потребностите на всеки един член от вашето семейство, може да закупите във всеки специализиран магазин, в който се предлага обзавеждане за баня. В началото на 2013 година на нашия пазар се предлагат стотици различни модели, започвайки от задължителните икономични варианти, стигайки до разкошните, луксозни немски смесители.

Без значение от това, каква сума сте заделили за покупката на смесител за баня, преди да направите решаващия си избор е добре да обърнете внимание на следните няколко момента:

  • Смесителят трябва да е лесен за употреба. Отварянето и затварянето на един добър, съвременен смесител не трябва да е проблем дори за малко дете;
  • Смесителят, който ще купите, трябва плавно да преминава от студена към топла вода, за да се избягват неприятни инциденти;
  • Ако сте решили да си купите смесител, който ще използвате и като душ, убедете се, че режимът (душ – чешма) не се превключва самостоятелно.

Като най-добри са признати смесителите за баня на фирмите Grohe, Belario и Hansa. Произвежданите от тези фирми продукти са известни с високото си качество, но и със сравнително по-високите си цени, разбира се, тези фирми често правят промоции на смесители и по този начин се постига една добра цена, която е достъпна за средно-статистическия потребител.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!