Бели зъби с BlanX Med

March 10, 2014 от  
Публикувано в Здраве

blanx-med-pasta-za-zabiБелите зъби не са само за красота. Те са необходимост за всеки, който иска да изгради успешна кариера, да има успех в любовта и да има самочувствие при среща с непознати. За постигане на заветната бяла усмивка много хора ползват стоматологични услуги, които са много скъпи и често болезнени и неприятни. Други купуват избелващи системи с неизвестно съдържание и действие, с което рискуват здравето на зъбите си. Всъщност белотата може да се постигне с подходяща паста за зъби, която освен избелващ ефект има и благотворно влияние върху здравето на устната кухина. Enzo.bg предлага на своите клиенти избелваща паста BlanX Med, която има доказан ефект за изсветляване на зъбния емайл.

Едно от най-важните качества на пастата е, че не изтънява емайла. Това е проблем на много други пасти за зъби, които са силно абразивни и дават бърз ефект, но скоро след това пациентите се оплакват на стоматолога си от чувствителни зъби. BlanX Med има абразивност в много ниски стойности, така че ежедневната употреба не причинява необратими промени в зъбния емайл. Тайната се крие в подбора на продуктите, които влизат в уникалната формула на продукта. Сред ценните съставки са натурални соли, които имат въздействие както върху избелването, така и върху заздравяването на лигавиците. В пастата е добавен екстракт от арктически лишей, който има оздравяващ и укрепващ ефект. В състава влизат още много естествени добавки, като бамбукови ферменти, които намаляват чувствителността на зъбите и увеличават плътността и здравината им.

Пастите за зъби предлагани от Enzo.bg притежават множество ценни качества, затова понякога за потребителите е трудно да направят своя избор. BlanX Med е лидер сред избелващите пасти не само заради бързия ефект, но и заради свежия дъх, който остава за дълго след измиване. След жълтите зъби най-големият кошмар за хората е лошият дъх. Повечето пасти за зъби имат в състава си продукти, които удължават времето на свежест. Целта е при употреба сутрин и вечер, през целия ден човекът да има свеж дъх. Това се постига като се предотвратява развитието на болестни микроорганизми, гъбички и гнилостни процеси. Основната цел – избелване на зъбите се гарантира от натурални избелващи съставки, чията работа се проследява посредством вложена в опаковката скала на цветовете на емайла. Така всеки може да отбележи на какво ниво на белота са били зъбите му в началото на ползване на пастата и доколко се е променил цвета след изразходване на един флакон. Обикновено това са поне две нива.
Италианската паста не се продава в стандартна тубичка, а във флакон с дозатор. Това позволява да се използва точно толкова паста, колкото е необходимо за едно измиване на зъбите.

Така цената на пастата, която на пръв поглед изглежда доста висока, всъщност се оказва напълно приемлива, тъй като флаконът се ползва много по-дълго време, отколкото пастите от стандартните тубички. Реално погледнато, стойността на една качествена избелваща паста е значително по-ниска, отколкото на скъпите избелващи системи, съдържащи апарати с ултра виолетови лъчи и други способи за по-ефективно проникване на активните съставки в емайла. Такива уреди е допустимо да се ползват само ако са продукт на известна и реномирана марка. Далеч по-безопасният вариант е BlanX Med избелваща паста за зъби, която постига видими резултати още след първите дни на употреба без да нанася никакви вреди на зъбите и лигавиците в устата.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.