Бижута, стил и характер

July 4, 2012 от  
Публикувано в Красота

Бижута Модерната жена, жената със стил трябва много внимателно да подбира не само своите дрехи и аксесоари, но и бижутата си. Изборът на бижута е доста отговорна работа, защото те говорят най – добре за характера на жената, която ги носи, за нейната емоционалност и преживявания. Така например, пластмасовите обеци, с големи размери и ярки цветове, показват детска наивност, млад и свободолюбив дух, един по – абстрактен светоглед. Тежките бижута, най – вече тези от злато, говорят за изисканост и привързаност към материалните удобства и лукс, за пищен и показен живот. Собсвеничките на бижута от този благороден метал обичат по -заседналия начин на живот. Ако пътуват то е само до екзотични, скъпи дестинации. Това са властни натури, които винаги смятат себе си за прави и всезнаещи. Мъжете на такиви жени често пъти изневеряват, чувствайки се потиснати от непрекъснатия натиск на капризи и съвети.

Дамите, които носят малки нежни сребърни бижута са благородни и любвообвилни, с интересни таланти и вътрешни преживявания. Те не познават думата скука, тъй като притежават богат духовен живот и забележително въображение. Тяхната чувствителност е доста впечатляваща за мъжката половина.

Жените, които харесват да са окичени като коледни елхички с най – различни гривни, годежни пръстени, гердани, без да се съобразяват с техния материал, форма и цвят, са обикновено доста хаотични в живота, разхвърляни в домакинството си, но пък артистични и непринудени. С тях лесно се контактува. Притежават силен характер, борбени са, умеят да устояват своите виждания, да бранят своята територия. Верни приятели са, но и често се разочароват от приятелството, защото дават всичко от себе си и очакват това от другия. За съжаление не възбуждат мъжкия интерес, а ако това все пак се случи, то е за кратко и после дълго страдат и трудно забравят.

Носенето на различни бижута не е само едно допълнение към облеклото, последният щрих в стила на жената. Те са първото запознаване с нея, врата към нейния вътрешен свят,загатване на чувствата и мислите и.

Подобни статии:

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!