Бронзов загар за минути с Fake Bake Mousse

April 30, 2014 от  
Публикувано в Красота

fake-bake-beyond-bronzeДинамиката на живота променя всичко много бързо и ако някога е била на мода бялата кожа и продуктите за избелване са били хит, то днес вече е точно обратното – на пиедестал е бронзовият загар. Откакто хората търсят начини да получат перфектен, равномерен тен са се появили много начини за придобиването му -  традиционното излагане на слънце, посещение на солариуми и не на последно място автобронзантите, които придават матов оттенък само за няколко минути.

Съвременният човек иска ефектен тен, но не придобит с цената на здравето му. Да се получи равномерен загар със слънчеви бани е почти невъзможно. Солариумите решават проблема с равномерното почерняване, но са рискови за здравето. Enzo.bg предлага Fake Bake Mousse автобронзант-мус, луксозен продукт за тен с издръжливост около две седмици. Пухкавата пяна се нанася лесно върху кожата и за разлика от автобронзантите от нисък клас образува равномерен цвят. След първото нанасяне тонът е по-светъл, което позволява на потребителя да прецени доколко тъмен тен би искал. С всяко следващо нанасяне кожата потъмнява и придобива ярък холивудски загар. В състава на Fake Bake Mouss е включен витамин D който е доказан регулатор на имунната система. Преди употребата на автобронзанта е препоръчително да се направи лек пилинг на кожата, за да се отстранят мъртвите клетки.

Добре е кожата да е епилирана, тъй като върху гладката кожа ефекта е много по-добър. Продуктът е универсален, но за хора със суха кожа се препоръчва предварително овлажняване – за целта има специално разработени средства от същата марка. Консултантите на Enzo.bg препоръчват автобронзанта да се нанесе вечер преди лягане, а на сутринта да се вземе душ. Може да се забележи леко оцветяване на водата при къпането, но това не означава, че продуктът се отмива – тенът вече е налице и ще се запази поне за две седмици. Процедурата може да се повтори в следващите дни, ако искаме по-силен загар. За удобство на потребителите са разработени и специални поддържащи тена средства, които се употребяват след като желаният цвят е постигнат.

Продуктите с марка Fake Bake се произвеждат от американска компания с утвърден имидж. Те са познати в цял свят, като се считат за едни от най-добрите средства за изкуствен тен. В състава им влизат предимно натурални съставки, естествени дъбилни вещества и пигменти, които подхранват кожата и запазват нейната младост и свежест. Иновативната формула осигурява овлажняване в дълбочина, което позволява на изкуствения тен да се задържи с 50% по-дълго време, отколкото при продуктите от по-нисък клас. Автобронзантът не оставя петна върху бельото и дрехите, но се препоръчва преди важно събитие като сватба или бал, процедурата да се извърши няколко дни предварително.

Един от най-големите проблеми на изкуствения тен е появата на по-тъмни ивици или петна по местата, където се натрупва по-голямо количество от продукта. При  Fake Bake този проблем е решен, леката пяна се нанася много лесно с ръкавиците включени в комплекта. Изсъхва за минути и тенът е равномерен навсякъде. След употреба на автобронзанта може да се посещават  солариуми или да се правят слънчеви бани умерено. Кожата е с неустоим тен, подхранена, овлажнена и ухае приятно.

 

 

 

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.