Какво трябва да направите, за да сте сигурни, че ще ви отпуснат бърз кредит

March 21, 2015 от  
Публикувано в Полезно

кредити

кредити

Преди да кандидатствате за бърз кредит трябва да сте напълно сигурни, че нуждата ви наистина е спешна. Ако няма никакъв вариант да намерите пари по друг начин, тогава трябва да се сигурни, че ще имате възможност след това да погасите кредита си.

Ако кандидатствате за първи път, може би ще ви ще ви питат дали ще можете да погасявате вноските си навреме, или ако имате забавяне или възникнат някакви затруднения кой друг ще бъде в състояние да връща парите и т. н. Затова е добре да обмислите тези неща.

По принцип кандидатстването става много бързо, както и одобряването- още в същия ден. Но понякога се случва да има и отказ, за който причините могат да бъдат няколко.

Една от тях е, ако имате лоша кредтна история- например, ако имате други заеми, които не изплащате навреме, тогава името ви фигурира в кредитния регистър, че не сте надежден.

Друга причина може да бъде неточно попълнена информация за вас. Всички финансови организации имат достъп до места за информация и справки и само една неточност от ваша страна или скриване на информация може да доведе до отказ поради недоверие.

Причина може да бъде и липсата на доходи. По принцип е нужно да имате минималните доходи за отпускане на бърз кредит и ако нямате никакви, това би било основателна причина за вашия отказ.

Затова нашите препоръки са да си попълвате формуляра за кандидатстване пълно и точно и да си давате повече информация за контакт с вас. Така ще си проличи добросъвестното ви намерение и лоялността ви. Защото все пак повечето финансови компании за бързи кредити могат да ви отпуснат заем единствено и само срещу лична карта, без каквито и да било други документи за доказване на доход, без никакви поръчители и т. н.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!