Техника за видеодиагностика на канали

March 20, 2013 от  
Публикувано в За дома

Техника за видеодиагностика на канали Камерата за видеодиагностика на канали SeeSnake Micro се захранва от батерии AA, диаметърът на главата ? най-често е не по-голям от 9,5 мм, но на пазара са налични и модели с радиус от 17 мм. В допълнение към вече описаните части е и 90 сантиметров гъвкав кабел на чиито край се и намира и самата глава на видеокамерата.
Посредством видеоглавата изображението се предава на цветен LCD дисплей.

Главата на описвания от нас уред допълнително може да бъде окомплектована с магнит, кука за измъкването на нежелани, попаднали в канала случайно или умишлено мушнати там предмети. Освен това може да бъде поставено огледало за визуално наблюдение на диагностицирания канал под различни ъгли. Отделно, камерата идва в комплект с удобен кейс за пренасяне до мястото където ще бъде извършвана видеодиагностика от http://saninvest.eu/видеодиагностика-на-канали и обратно до офиса на фирмата, извършваща услугата. Тази камера може да бъде използвана и за оглед на двигатели и вътрешността на други видове оборудване.

Технически характеристики на акумулаторната камера SeeSnake Micro са както следва: цветен екран с големина 2.4 инча и резолюция 234×160 пиксела. Главата на прибора с алуминиево изпълнение и присъства размери с диаметър 9,5мм, 17мм. За по-удобна работа с устройството, принадени към него са и светодиоди, чието присъствие придава на камерата шикозност, завършвайки по този начин цялостната ? естетическа прегледност.

SeeSnake Micro се захранва от 4 батерии тип АА, чиито работен режим достига до 6 часа непрекъсната работа. В стандартния комплект влизат също така кабел с дължина 90 сантиметра, който може да бъде увеличен до 9 метра, магнит, кукичка и огледалце. Последните три компонента предназначени за монтиране на главата на уреда.

Кабелът на устройството за видеодиагностика от Kanalito.com e влагоустойчив. Тежестта на цялото оборудване е около един килограм.

Камера Micro CA-100

Тази видеокамера, използвана най-често за видеодиагностика на канали се явява модифицирана версия на разгледаната по-горе SeeSnake Micro. Micro CA-100 е снабдена с внушителен LCD дисплей, а главата ? е оборудвана с 4 светодиода.

Micro ca-100 се слави с висококачественото си изображение, позволяващо да се осъществява визуализация на детайли с размери дори на средно голяма мравка. Техническите ? характеристики са както следва: 3.5 инчов цветен TFT дисплей с резолюция 320х240. Главата на камерата е в алуминиево изпълнение, с диаметър 17 мм. Видео изход – RCA кабел. Главата на камерата и кабела са водоустойчиви. Енергия устройството черпи с помощта на 4 батерии размер АА. Допълнително в комплекта влизат огледалце, кукичка и магнит. Теглото е свалено до два и половина килограма

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!