Вталените ризи за мъже

November 9, 2016 от  
Публикувано в Мода

Вталени ризи (Slim Fit) са много привлекателни и изтънчени. Тази статия цели да обясни какво тези ризи представляват. На по-ранен етап от историята ризите са били носени само от високопоставени служители, бизнесмени и други хора, принадлежащи към подобен социален клас. Въпреки това, в последно време, хората от всички възрасти и обществени класове са прегърнали ризата като част от техния стил.

„Slim Fit” ризите на външен вид са особено елегантни и стилни. Някои корпоративни компании дори са направили тези ризи част от техния начин на обличане. Така че, ако искате да парадирате с атлетиченното си телосложение или да изглеждате елегантен, тези ризи са начин да го направите. „Slim” ризите през годните са се обособили като отделен вид от различните типове ризи. Те са по-тясно скроени и ушити, като по този начин дискретно се акцентира върху вашата мускулатура. Нормалните ризи остават едно пространство от няколко сантиметра в зоната на гърдите, докато „Slim Fit” ризите, позволяват това пространство да бъде около два пъти по-малко. Те едва ли осигуряват място да се придвижвате свободно. Въпреки това, те подчертават тялото ви, като по този начин можете да изглеждате по-привлекателни и по-млади.

Тези ризи ласкаят релефа и добрата спортна форма на мъжете, които поддържат тялото си със спорт и тренировки. Обикновените ризи често се мачкат в областта на кръста и създават много провиснал външен вид. „Slim Fit” ризите, от друга страна, са в състояние да ви направят да изглеждате много представителни и спретнати. Те дори, поради минималното разстояние до тялото ви, ви правят да изглеждате с по-строен и елегантен силует. Излишно е да казваме, че те са голям хит сред младите момчета и мъжете на средна възраст.

Кой може да носи тези ризи? Тези ризи са за всеки. Ако имате стройна фигура, добре изградено телослужение и релефна маса, качествената риза с втален силует, може да бъде вашия спътник навсякъде с годни, давайки ви възможност да акцентирате върху тялото ви, което ви помага да изглеждате не по-малко привлекателни от който и да е професионален модел.

Източник: мъжки ризи от MODERNO.КОМ

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!