Дневен крем Olay изглажда бръчките на клетъчно ниво

December 12, 2013 от  
Публикувано в Красота

Различните марки кремове за лице буквално преливат от щандовете в козметичните магазини. За всяка жена е объркващо и трудно да се ориентира и да избере точният продукт за своята кожа. Една грешка, която се прави от голям процент от купувачите е да се избира по ефектната опаковка и аромата на продукта. Голям процент от дневните кремове имат за цел да загладят и освежат горния слой на кожата, но те не влияят върху стареенето на лицето. Освен това те може и да вредят с добавените в състава си консерванти и вредни химикали. Козметиката с марка Olay не съдържа вредни за кожата инградиенти. Специално разработеният дневен крем Olay Total Effects дневен хидратиращ крем е продукт с действие 7 в 1 с доказана ефективност.

Първото и най-важно действие на крема е противодействие на стареенето. Специални проучвания довели до иновационни открития позволяват да се поддържа младежкият вид на кожата с кремове, активни на клетъчно ниво, като целта е да се избягват вредни и болезнени козметични процедури като инжектиране на ботокс или химически пилинг. След дългогодишни проучвания и лабораторни разработки се открива средство, което позволява на кожата да се регенерира в дълбочина. Брандът Olay принадлежи на концерна Procter & Gamble и печели верни клиенти от цял свят.

Пълна гама от козметиката с марка Olay може да се намери в Еnzo.bg. Дерматолозите препоръчват грижата за кожата да се извършва по възможност с козметични средства от една марка, тъй като продуктите се допълват взаимно. Сред ценните качества на Olay Total Effects е хидратиране в дълбочина и запазване на влагата на кожата. Доказано е, че сухата кожа е застрашена от поява на бръчки много по-рано, отколкото повелява природата. Често явление е момичета на 20 години да имат повече мимически бръчки, отколкото техните майки. Това се дължи не само на неглижиране на грижата за кожата, но и на прекаляване с гримове и нездравословен начин на живот.

Няма чудодейно козметично средство, което да изтрие бръчките, петната и следите от времето върху кожата с един замах. И най-добрият крем се нуждае от време за да има ефект. При появили се вече дълбоки бръчки с редовно нанасяне на продукти против стареене на Olay има шанс за връщане на времето назад, но в по-малка степен, отколкото ако третирането е започнало навреме, още с първите признаци на стареене. Иновационната формула на продуктите прави по-малко видими пигментните петна и разширените капиляри по повърхността на кожата. Това е един от търсените ефекти, особено от дами с чувствителна кожа.

Много хора считат, че когато един козметичен продукт е анонсиран от производителя като многофункционален, то той не е достатъчно добър, за да се справи с всички посочени проблеми на кожата. За кремовете против стареене с марка Olay това твърдение не отговаря на истината. Всеки един от ефектите, който е обявен като възможности на продукта е постижим при редовна употреба и спазване на указанията на производителя. Enzo.bg предоставя богат избор от кремове от тази отдавна доказала възможностите си козметика. Брандът е любим на жените от цял свят и заради достъпната си цена. Наистина, козметиката в последните години постига невероятни резултати само с продукти за повърхностно нанасяне върху кожата, но повечето известни козметични брандове ги предлагат на изключително високи цени. Procter & Gamble обаче предоставят на дамите продукти със същото високо качество и ефикасност, но на много по-достъпно ценово ниво.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.