Еталон за денонощен автосервиз

October 20, 2011 от  
Публикувано в Полезно

АвтосервизИма ли автосервиз, който ексклузивно посещавате? Тези, образно казано, болници за автомобили отстъпват по брой, може би, единствено на мини маркетите. От малки омазани гаражчета, където миризмата на изгоряло масло се смесва с тази на замисленяте в тези сервизчета далавери, до развили се модерни сервизи, само видът на които вдъхва доверие.
Най-близко до идеалния автосервиз може би ще е онзи, който предлага на първо място богата гама от услуги на достъпни цени; ремонт, диагностика и техническо обслужване на автомобили от различни марки. И допълнителни услуги, като:

  • сервизно обслужване
  • цялостен ремонт на Вашия автомобил
  • ремонт на двигателя
  • ремонт на купето
  • боядисване
  • ремонт на ръчната скоростна кутия и трансмисията
  • аерография
  • монтиране на допълнително оборудване (сигнализация, противоударно оборудване, мултимедия, шумоизолация)
  • автомивка и т.н.

Не на последно място, преимущество би имал този автосервиз, който предлага на клиентите си 24 часово обслужване. Тясно специализиране в рамките на няколко вида автомобили или само МПС-та на дадена страна (била тя Япония, САЩ или европейска страна) Toyota, Nisan, Suzuki или Mitsubishi, примерно, би стеснило клиентската маса на конкретния автосервиз. За това, добре е, на всеки клиент, без значение каква кола кара (марка, държава) да може да му се предложи адекватна помощ.

Ако все още не сте се прели на конкретен автосервиз, и търсенето на идеалната „автоболница” продължава, не се отчайвайте. Бъдете постоянни в изискванията си. Убедете се, че ще получите гаранция за работата, която е била извършена. Потърсете място където ще можете да изчакате, докато колата Ви се диагностицира и поправя, в уютна зала, обзаведена със стил, удобни мебели, телевизор и безплатен Wi-Fi интернет, където ще Ви сервират кафе, чай или друга напитка.

Главният приоритет на избраният от Вас автосервиз трябва да са Вашите нужди. Ако не Ви хареса държанието на служителите, забележите, че работата не се извършва с висок професионализъм или някоя от фазите по ремонта се проточва прекалено дълго -потърсете друго място, където да поправите автомобила си. Автосервизите отдавна вече не са един и два.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!