Ефективна UV защита за кожата от Bioderma

April 7, 2014 от  
Публикувано в Здраве

bioderma-photodermНе е тайна, че повечето хора се сещат за слънцезащитни продукти само през лятото и то след като първите щети върху кожата вече са налице. За съжаление,  слънцето става все по-опасно и вече почти всички дневни козметични средства съдържат слънцезащитни съставки. Те обаче не винаги са достатъчни за да защитят кожата максимално. Едно добро средство за предпазване от вредното влияние на слънцето е Bioderma Photoderm Max ултра-флуид SPF 50+, представен от Enzo.bg. Това е крем специално създаден за защита на нежната кожа на лицето, който освен всичките си безценни качества има и матиращ ефект. Продуктът е създаден за хора с нежна, чувствителна кожа с много светъл тен и лунички. В съставките му влизат компоненти предотвратяващи стареенето и стимулиращи регенерацията на клетките. Разработен е за мазна и смесена кожа, устойчив на влага и изпотяване. В ежедневието може да се нанесе веднъж преди излизане навън, но ако лицето често се мокри и изтрива с кърпи често, ще трябва да се възстановява защитният филм. Оптималният вариант, препоръчан от производителя е нанасяне през два часа.

На добре почистена кожа се нанася тънък слой крем с леко потупване, като не се забравят чувствителни зони като ушите, шията и деколтето. Кремът образува лек филм, който прикрива дребните дефекти. Дамите които се гримират изчакват да попие крема и върху него нанасят обичайния си дневен грим.

Bioderma Photoderm Max ултра-флуид SPF 50+ притежава специален патентован комплекс за клетъчна биозащита, който намалява риска от увреждане на кожата при излагане на слънце. Според Enzo.bg кремът има много по-лека текстура от повечето слънцезащитни продукти. Образува невидим филм върху кожата, който не създава усещане за омазняване, не лъщи и не запушва порите. Много често дамите захвърлят току що закупена козметика, тъй като усещат дискомфорт след нанасянето. С кремовете на  Bioderma това не се случва, те остават незабележими, не създават неприятни усещания и имат чудесна поносимост дори и от хора, страдащи от алергии. Сред слънцезащитните предложения има матиращи и прозрачни, безцветни варианти, създадени за различни типове кожа.

Всека кожа има нужда от слънцезащита, дори и тези с матов и тъмен тен. В днешно време повечето хора прекарват много времето на закрито. Излизайки навън, те попадат под ударите на UV лъчите, които тихо нанасят своите поражения. Доста често се получават и слънчеви изгаряния и то не на плажа, където всеки носи слънцезащитен лосион, а в центъра на града. Да се остави кожата да изгори под палещите лъчи е престъпление, което води до сериозни последствия. Най-безобидното изгаряне води до бръчки и петна, които не изчезват дори и след професионално третиране. Още по-лош вариант е активиране на ракови клетки, което се среща все по-често. Слънцезащитните продукти не са достатъчно ефективна бариера срещу него, затова кремове като Bioderma Photoderm Max ултра-флуид SPF 50+ с висок фактор на защита се препоръчват при продължителни престои на слънце в града, на морето или високо в планината, където слънцето е изключително агресивно. Кремът фино и незабележимо върши своята полезна работа като защитава младостта и свежестта на кожата от увреждане и дава възможност на хората да се радват на слънчевите лъчи.

 

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.