Ефикасно избелване на зъбите със Swissdent Crystal

March 13, 2014 от  
Публикувано в Красота

beli-zabiПотребителите наричат пастата Swissdent Crystal нощен крем за зъби. Сравнението с нощен крем е странно, но е факт, че се грижи за здравето на зъбите докато ги избелва. Това качество е неприсъщо на повечето избелващи средства, които постигат изсветляващ ефект, но с цената на влошено състояние на емайла, което не след дълго води до болезнени проблеми със зъбите. Всички искат бели зъби, но не са много хората, които се замислят за последствията от употребата на някой широко рекламиран продукт, за чиито съставки не се знае почти нищо. Enzo.bg разполага с богат асортимент от избелващи пасти за зъби, като една от най-добрите е Swissdent Crystal. Това е продукт, ползваш иновативни биомиметични технологии, за да постигнат невероятен избелващ ефект, като в същото време заздравяват зъбите.

В състава на пастата влизат биоминерали, които са аналогични на калция и фосфора, като проникват в емайла и заздравяват неговата структура. Така ако в него има микропукнатини или увредени участъци, те с помощта на паста за зъби Swissdent Crystal постепенно се запълват и зъбите стават по-здрави и по-малко чувствителни. Enzo.bg предоставя няколко вида пасти за зъби, които са с нисък коефициент на абразивност. Избелващия ефект е постигнат чрез натурални средства, които не предизвикват никави нежелани странични реакции. Разчита се на натурални плодови ензими и специален комплекс от естествени вещества, изолирани от стъбла, корени и плодове на различни растения. Добавените ферменти и противовъзпалителни агенти във формулата на пастата спомагат за елиминиране на болестотворните процеси в устната кухина, които могат да доведат до създаване на условия за увреждания.

Уникалната формула е обогатена с витамин Е, коензим Q10 и други мастноразтворими съединения, които са антиоксиданти и имат имуностимулиращ ефект. Целта е елиминиране на свободните радикали и стимулиране на самовъзстановяване на емайла и лигавиците при нараняване. Патентована технология NanOxyd въвежда калциеви микрочастици. Това е необходимо за изграждане на повредените участъци от зъбния емайл. Основната цел на пастата е избелване на зъбите, но ефекта се постига с помощта на натурални средства, като процесът е не само ефективен и видим, но и безопасен. Благодарение на тези качества, Swissdent Crystal печели признанието за качествен продукт, който я превръща в лидер на европейския пазар.

Действието на пастата е ефективно при непосредствено измиване на зъбите преди лягане. Така тя може да действа в устната кухина през цялата нощ и да извършва благотворно дейсвие върху лигавиците и зъбния емайл, а при редовна употреба се получава и видимо избелване на зъбите. Пастата има силно антибактериално действие, предотвратява образуването на налепи и зъбен камък. Има профилактично действие срещу кариес и премахва лошият дъх. Пастата се препоръчва за хора, които пушат, пият често кафе и червено вино и се хранят с храни, които имат оцветяващо действие върху зъбния емайл. Подходяща е и за пациенти с брекети, протези, импланти и пломби. Много е полезна за хора с чувствителни зъби, които усещат ефекта от ползването на пастата почти веднага. Може да се употребява от деца над 6 години, като е безвредно средство за хигиена на зъбите с изразено профилактично действие против възпаления в устата и предотвратяване на кариеси.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.