Забележителен напредък с Animal Test

July 8, 2013 от  
Публикувано в Спорт

Опитът на професионалните бодибилдъри с Animal Test показва, че това е препарат, който значително да повишава ефективността на тренировките. Тестването на продукта може да се направи за три или шест седмичен цикъл, като за втория са достатъчни две опаковки от продукта. Приемащите препарата отчитат, че за времето, през което го приемат чувстват, че имат повече сили в залата. Причината се основава на уникалната комбинация от съставки, които подкрепят организма по пътя към заветната цел – перфектно оформено тяло.

Animal Test решава доста от проблемите, които съпътстват ежедневието на бодибилдърите. Благодарение на балансираното съдържание на уникални съставки, продуктът подобрява анаболната среда в тялото, като дава висока резултатност при тренировките. Една от болните теми за приемащите различни суплементи за сила – намаленото либидо се избягва чрез специалната система за балансиране на тестостерона и естрогена. По този начин трениращите не са подтиснати от страничните ефекти характерни за много други препарати.

Про-тестостероновите съставки на Animal Test са напълно легални и разрешени за употреба. Това обаче не означава, че препаратът трябва да се приема безразборно. Той е предназначен за силови тренировки и изисква точно определена програма за съответния бодибилдър. Индивидуалният план е задължителен, няма универсални тренировъчни комплекси, както няма и абсолютно еднакви като физически качества хора.

В състава на Animal Test влизат множество натурални екстракти, които създават оптималната анаболна среда без употреба на забранени вещества. Патентованата рецепта, по която е създадена уникалната схема на препарата дава клинично доказани резултати. Андрогенната част от формулата предизвиква генериране на тестостерон и нормализиране на естрогенните нива в организма на трениращия. Създава се оптимална анаболна среда, която повишава осезаемо растежа на мускулите.

Фитосъставките, влизащи в състава на Animal Test позволяват да се оптимизират силовите тренировки, а последващото възстановяване е много по-леко и бързо. Съответно и растежа на мускулната маса е осезаемо повишен. За всеки отделен индивид методиката за приема на препарата се определя от опитен специалист. Въпреки факта, че препаратът е напълно законен и разрешен за свободен прием, той не може да се взема безразборно. Ефективността на тренировките и основната цел – извайване на перфектното тяло е цяла наука, която изисква приемане на подходящи препарати в точно определени часове.
Една от силните страни на Animal Test е съдържанието на арахидонова киселина.

Тази патентована съставка е призната от професионалните бодибилдъри като улесняваща значително тренировъчния процес в залата. Тя увеличава чувствителността на андрогенните рецептори, което дава възможност на мускулните влакна да получат важните деформации, които водят до растеж. Статусът на анаболен катализатор прави арахидонова киселина една от най-важните съставки на препарата, придобил световна популярност заради качествата си.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.