Защитени срещу слънцето с Bioderma

May 10, 2014 от  
Публикувано в Красота

bioderma-photoderm-max-тониращ-крем-за-тен___6Силното слънце поставя сериозни предизвикателства пред козметичните компании, които са длъжни да отговарят на нарастващата интензивност на UV лъчите като предлагат ефективни защитни средства на своите потребители. Bioderma Photoderm е специална линия от козметика, насочена към предпазване на кожата от агресивните слънчеви лъчи. Повърхностната защита  SPF (Sun Protection Factor) позволява по-продължителен престой на слънце, но дори и най-високата степен не може да защити на 100% хората с нежна, светла кожа. За тези хора Enzo.bg препоръчва Bioderma Photoderm Max мляко за загар  за нетолерантна кожа с SPF 50.

В този продукт присъства патентованият компонент за клетъчна биоащита Cellular BIOprotection®, в чиййто състав влизат Ектоин и Манитол, осигуряващи по-дълъг период на безопасен престой на слънце. Натуралните съставки защитават клетките на кожата от обезводняване и термичен шок. Хората с млечно бяла, тънка кожа с лунички и пигментни петна рискуват много, ако се появят на плажа незащитени от подходящ продукт. Този тип кожа суха и много чувствителна. В случая е необходимо средство, което не само да осигурява UV защита, но и да подхранва, овлажнява и предотвратява преждевременното стареене. Точно тези качества притежава серията Bioderma Photoderm, предназначена за хората с най-нежна кожа. Нанася се леко върху лицето и тялото, не блести и не омазнява. Притежава водоустойчивост и трайност, като се препоръчва да се нанася през два часа.

Когато отиват на плаж, хората се подготвят и задължително вземат със себе си слънцезащитен продукт. Всъщност, слънцето ни вреди не само докато вземаме слънчеви бани, но и при всяко излизане навън. Кожата изгаря неусетно по време на разходки, пазаруване и дори в автомобила, когато слънцето прониква през прозорците. Още през пролетта настъпва времето, когато хората с много светла и чувствителна кожа трябва да се снабдят с подходящ слънцезащитен продукт. Enzo.bg предоставя богат избор сред широка гама от средства за защита от UV лъчите от световно известни реномирани марки. Bioderma Photoderm MAX мляко за загар е с фина консистенция, след нанасяне върху кожата става незабележим и се слива напълно с тена. Подходящ е за нанасяне както върху лицето, така и по цялото тяло. Особено внимание при излагане на слънце трябва да се отделя на ръцете, шията и деколтето.

Именно там се забелязват първите издайнически бръчки, чиято поява може да се провокира от дълги престои на слънце без защита. Освен бръчките, по тези места се появяват и кафяви пигментни петна, които състаряват визията и понижават самочувствието. Възможно е да се увеличи броя на луничките при хора, които вече имат такива. Затова тези участъци се третират по същия начин както и лицето – с активен защитен продукт с висок SPF. Bioderma Photoderm е един практичен избор, тъй като освен защита, козметичната линия се грижи и за здравето и красотата на кожата като я подхранва, овлажнява и забавя появата на възрастови дефекти. Френската козметика може да се ползва навсякъде – в града, по най-горещите плажове, високо в планината или в полето, като с уникалния си състав удължава времето за престой на слънце. Въпреки защитната сила, която притежават продуктите, специалистите на Bioderma не препоръчват на хората с тънка, суха и чувствителна кожа да стоят дълго време на открито в часовете, когато слънцето е най-агресивно

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!