За добро здраве – Био Баланс

July 10, 2018 от  
Публикувано в Здраве


За да се помогне на организма да балансира всички компонентни на храната, която приема е необходимо около 20 минути преди ядене да се приеме ефективната хранителна добавка Био Баланс. Тази добавка е създадена за да изгаря мазнините в организма, да се бори с излишните килограми, да стабилизира нивото на холестерола, инсулина в кръвта и ефективно почистване на дебелото черво.

Уникалното на Био Баланс се състои в това, че в него е спазен необходимия баланс между разтворими и неразтворими влакна, а така също и високо съдържание на пектинови вещества. За производството на Био Баланс се използва само естествена растителна суровина. Влизащото в състава разтворимо влакно помага да се намали холестерола в кръвта и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания; понижава нивото на захарта в кръвта, което е много важно за хората, които са болни от диабет; подобрява отделянето на жлъчните киселини от тялото.

Съдържащите се в Био Баланс неразтворими влакна са прекрасен естествен сорбент, който намалява времето на престой на храната в стомашно-чревния тракт и съдейства за леко почистване на дебелото черво и изхвърляне на шлаката. Пектиновите вещества помагат за извеждане от организма на тежки метали и токсични елементи, които могат да нанесат вреда на организма след години. Пектинът предпазва организма от повишаване на холестерола и намалява риска от поява на атеросклероза.

Получената от естествени съставки смес, използвана в Био Баланс, е безопасен и лесен начин за борба с излишните килограми и отлаганията на мазнини, помага да се отслабва без усилия и стрес. Контролира се химическия състав на кръвта и като резултат се подобрява тонуса на целия организъм.

Когато човек се храни, организмът използва калории, които му са необходими за бърза енергия. Една част от калориите се складират в мастните клетки за бъдещо ползване. Излишните калории се натрупват във вид на мазнина независимо от това с какви продукти се храните – мазнини, въглехидрати или белтъци.

Ако постоянно се употребяват повече калории, отколкото се изразходват, то може да се увеличи нивото на триглицеридите, а това води до разпространеното заболяване метаболитен синдром.Това е комбинация на високо кръвно налягане, високо съдържание на захар в кръвта, голямо отлагане на мазнини около талията, ниско ниво на добрия холестерол и високо ниво на триглицериди. Метаболитен синдром увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!