Имате здравословен проблем, но не искате лекарства – опитахте ли с Биоцитрин?

November 26, 2012 от  
Публикувано в Здраве

BiocitrineПреди повече от четири хиляди години древните китайски и индийски лечители са лекували успешно редица заболявания, познати и днес на човечеството, без да имат представа за съществуването на вируси, бактерии и други микроорганизми, като използвали помощта на природата и прилагали лекарства от растителен произход. Растенията с лечебни свойства съдържат редица химични вещества, които оказват влияние върху биологичните процеси, протичащи в човешкия организъм. Действието на някои от тези вещества и досега не е достигнато и надминато от синтетичната химия.
Съвременният човек свикна все по-често при всяка инфекция да прибягва до „бързодействащите” антибиотици, независимо дали тяхната употреба е необходима или ефикасна. Освен че организмът привиква към тях и всеки следващ път е нужна по-силна доза, те имат и странични ефекти – увреждат имунната система на организма; не действат селективно, като унищожават както вредните, така и полезните бактерии; убиват нормалната микрофлора и освобождават място за други микроорганизми, предимно гъбички. Изброените странични ефекти, при лечение с антибиотици, доведоха до търсенето на нови алтернативни решения. Екстрактът от грейпфрут е един от тези продукти и той може да бъде наречен „уникално антибактериално средство”. Доколкото е известно, екстрактът е първия препарат, който действа едновременно срещу различни типове микроорганизми. Изследвания, проведени в западни лабораторни, показват широк спектър от патогени, срещу които този природен продукт е ефикасен – приблизително 800 бактерии и щамове на вируси, 100 вида гъбички и голям брой едноклетъчни паразити.
От няколко години на пазара е „Биоцитрин” – първият продукт от серията Биопрограма®live. Биоцитрин е нетоксичен, биологично активен растителен екстракт от грейпфрут, комбинация от следните природни съставки: флавоноиди, аминокиселини, захариди и Вит. С. Съдържа минералите фосфор, калий, желязо, натрий, магнезий и всички витамини от група B. Разпространява се под формата на 33% разтвор на екстракта от грейпфрут. Биоцитрин е изключително ефикасен срещу редица често срещани заболявания, при които не е нужна мощна терапия с антибиотик като простуда и грип, кандидоза, синдром на хроничната умора, алергии, астма, артрит, проблеми в храносмилателната и отделителната система. Външно Биоцитрин се прилага при проблеми в устната кухина (кървене на венците, зъбна плака, афти, лош дъх), възпалено гърло, пърхот, синузит, акне, гъбични кожни заболявания и др. Употребата му под формата на разтвор е удобна, особено при гъбични заболявания и всички форми на външно приложение.
Биопрограма ЕООД проведе свое собствено пилотно лабораторно изследване, което доказа ефикасността на Биоцитрин срещу следните често срещани бактерии – Ешерихия коли, Псеудомонас аеругиноза, Салмонела ентеридис, Стафилококус ауреус; срещу най-разпространената гъбичка – Кандида албиканс и срещу плесени – Аспергилус нигер. Ефикасното действие на Биоцитрин се дължи на способността му да унищожава както вируси, така и бактерии и паразити, като по този начин помага да се очисти целия организъм. Ефект, който не може да се постигне с нито един антибиотик.

Подобни статии:

Рекламирай тук

Коментари

1 коментар към “Имате здравословен проблем, но не искате лекарства – опитахте ли с Биоцитрин?”
  1. sonia says:

    купих и давам на моите деца и съм много доволна.

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!