Какво ни дава седмичния хороскоп?

Верен ли е седмичния хороскоп?Седмичният хороскоп е текст, който разглежда всеки важен аспект от нашето ежедневие в няколко абзаца за конкретен времеви период. Обикновено се изготвя от опитен астролог, който маркира с няколко изречения бъдещето ни в сферата на здравето, любовта, парите, кариерата, семейството.

В един седмичен хороскоп присъства обща информация за всяка зодия, която не е персонализирана, а е адекватна за всички представители на зодията. Ако аз например съм зодия близнаци и прочета своя седмичен хороскоп силно вероятно е той да се различава доста от това, което ми се случва на ежедневна база, тъй като то касае всички представители на зодията, но за мой късмет, последната декада, в която съм родена не е застъпена и седмичния хороскоп, а  е актуална за всички родени в първата половина на месеца. Нещо повече, седмичния хороскоп, не може да обхване спецификите на моята астрална карта и не е особено приложим като метод за предсказване на бъдещето.

По тази причина запалените по астрологията, не се доверяват на седмичния хороскоп, който обикновено им предлагат  медиите. Те изобщо и не се зачитат в подобен текст, поради вярата, че той е базов и общ, без конкретни ползи за тях. На помощ на любопитната им натура идва индивидуалната астрална карта, която могат или сами да генерират в подходящ за целта сайт или да се доверят на опитен астролог.

Тогава влизаме в истинските дебри на седмичния хороскоп, който отговаря на точната звездна картина на деня, часа и локацията, в която сме родени. Аз съм фен на втория вариант на търсене на информация. За мен и за още фенове на астрологията гмуркането в звездното небе е много повече от няколко общи изречения за всички представители на моята зодия. Това е наука и психология в перфектен унисон. Харесва ми да слушам, уважавани от мен специалисти в областта, любопитна съм към астрономията, физиката, математиката. С удоволствие научавам, че в моя седмичен хороскоп има няколко удивителни, с които е добре да се съобразя. Да не правя покупки няколко дни, да внимавам малко повече за здравето си, да отделя време за семейството си. Ако тези препоръки на седмичния хороскоп Ви се струват познати, но в същото време и универсални, не сте ли съгласни, че няма лошо от едно допълнително напомняне за това, кое е важно за нас и на какво трябва да обърне специално внимание днес, утре, в петък.

Поглеждам позитивно дори на препоръките на седмичния хороскоп за лошо събитие, което има евентуална възможност да пропусна. Ставам по-внимателна и съсредоточена. Фокусът ми се измества от хаос към точна цел. Седмичния хороскоп е голямата картина, в която си давам равносметка за значими за мен факти и събития, които тази седмица съдбата ми предлага да разреша.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!