Как да попълните успешно гардероба си – съвети от дизайнерите

November 20, 2018 от  
Публикувано в Мода

europe-fashion-dress-white-size-m-mercoidtrading-1803-05-F794535_1Успехът в съвременния свят често се определя от външния вид. Нищо чудно, нали всички сме чували, че по дрехите посрещат! Подходящият елегантен костюм или рокля може да направи много за имиджа на собственика си. Как да попълните умело вашия гардероб, така чеда изглеждате винаги в най-добрата си светлина – ето няколко съвета от специалистите.

Един от най-важните съвети за успешно пазаруване е първоначално да се отбиете на местата, които по принцип обикаляте, когато купувате дрехи и обувки, но без да носите в себе си пари. Избягвайте масовите магазини, както и скъпите, луксозни бутици. Най-добре потърсете някакви по-непретенциозни места, където е по-вероятно да откриете бутикови облекла на добра цена.

Никога не попълвайте изцяло гардероба си със стоки само от един магазин. Това е грешката, която ужасно много дами правят. Дори ако сте намерили страхотна рокля в някой магазин, по-добре е да не купувате аксесоари и обувки оттам.

Що се отнася до бижутата, не забравяйте, че естественият външен вид винаги е на мода. Ако нямате възможност да си позволите скъпи  златни бижута, изберете нещо по-скромно, което е за предпочитане пред безвкусните, обемни фалшиви украшения.

Разбира се, има висококачественимаркови бижута, които, макар и да не са изработени от благородни метали, понякога дори излизат по-скъпи отзлатните накити. Всъщност, това е въпрос на вкус.

За да изглеждате модерно и да привличате погледи съвсем не е необходимо да се придържате фанатично към всички модни тенденции. Понякога това може да изглежда дори нелепо и да ви направи за смях. Изберететакова облекло, което чувствате, че отговаря на вашата същност най-добре, поглезете се и винаги ще изглеждате чудесно.

Никога не забравяйте, че външният вид зависи в огромна степен и от вътрешното състояние на човека. Ако сте уверени в себе си и сте доволни от това, как изглеждате, тогава околната среда ще ви възприема като успешни и щастливи хора.

Източник: https://mes.bg/

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!