Кашони за всичко

December 29, 2011 от  
Публикувано в Полезно

Добре известните ни кашони са материали, които обикновено се използват за изработване на опаковки. Отличителна особеност на този материал са здравината и лекостта му. Към положителните качества можем да добавим и амортизационните свойства на някои видове кашони.

Изборът на кашони Ви гарантира – удобна, практична и най-вече евтина опаковка. Те са подходящи за всякакви видове продукция: чинии, техника …всъщност всичко което Ви дойде на ум може да бъде подредено и транспортирано в конкретен вид кашони. Те са екологично чист материал, безопасен за пренос на каквито и да е товари: от зеленчуци и битова химия до дрехи и медицинско оборудване.

В съвремието с картонени кутии (кашони) се пренасят множество стоки, с транспортни средства като влакове, всевъзможни видове МПС-та и даже самолети. Кашони произведени от реномирани фирми са основа за изготвяне на екологично чисти опаковки за всички промишлени отрасли (фармацевтика, хранително-вкусова, металургическа, въобще всички видове тежка и лека промишленост).

При желание на всички кашони може да нанесете почти всякакви видове печат (едноцветен и многоцветен). Така Вашата опаковка ще придобие стилен рекламен облик, прекрачвайки по този начин границата на обикновената опаковка, стъпвайки в територията на пълноценния рекламен носител. Отпечатване на Вашето лого или информация за контакти е изключително ефективно рекламно решение. Като най-разпространеният метод за нанасяне на рисунка върху кашон и други видове опаковки е флексопечатът.

Флексопечатът това е система за отпечатване върху гъвкави опаковки от различни материали. Това е улеснен и икономичен способ за печат, благодарение на който нанесената информация (картина, лого и т.н.) незначително увеличава крайната стойност на опаковката.

Като качеството е съпоставимо с качеството на офсетния печат, защото картонът много добре попива боята използвана при този вид печат. Вече не са рядкост и кашираните кашони.

Казано с прости думи това е облепяне на дадената опаковка с хартия от различно естество, с изобразена на нея стилизирана картина или конкретна информация. Повечето вносни опаковки са изработени имено по тази технология.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!