Кои храни ще ни помогнат да изглеждаме божествено по бански

June 15, 2009 от  
Публикувано в Хранене

Как да изглеждаме добре по банскиВреме за похапване? Няма нужда да гладувате. Просто яжте често от тези храни, за да се чувствате и изглеждате в най-добрия си вид.

Блокирайте подуването с храни, богати на калций
Дневен прием – около 1000 милиграма калций
Учените не са напълно сигурни защо, но консумирането на храни, богати на калций, предотвратяват подпухването и подуването на корема. Калцият има и способността да елиминира предменструалният синдром. Една примерно разбиване на 1000 мг изглежда така: 1 чаша нискомаслено мляко (290 мг калций), половин кофичка нискомаслено кисело мляко (415 мг калций) и 70 гр нискомаслено сирене (295 мг калций)

Дневен прием – 1 / 4 чаша
Вкуснен начин да изваете тялото си. Свободно хапвайте ядки! Изследванията показват, че когато бадемите заменят по-малко здравословна храна, ще отслабнете по-бързо и ще загубите повече тегло. Бадемите имат повече мазнини от другите ядки, но точно това ще ви държи сити дълго време, изключвайки бъдещото прибягване до различни „снакс” атаки.

За да се чувствате сити – яжте богати на вода плодове и зеленчуци
Дневен прием –  около 500 мл.
Пийте фрешове и яжте храни като пъпеши, дини и домати, които са повече от 90% вода, така че общия ви

прием на течности да се увеличи. Сочните плодове и зеленчуци с високо съдържание на вода ви засищат, а същевременно калориите от тях са много малко, така че – възползвайте се.

Подобни статии:

Рекламирай тук

Коментари

1 коментар към “Кои храни ще ни помогнат да изглеждаме божествено по бански”

Може да видите още:


Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!