Конвектори

November 6, 2012 от  
Публикувано в За дома

Дъждовете навън поетапно преминават в снегове. Листата вече ги няма по дърветата и студът е пълен господар. Идеално време хората да включат отоплението в домовете си. И да се радват на факта, че то включва конвектори, защото именно с конвектори студът може да бъде прогонен най-лесно. И така да изчезне от дома веднъж завинаги.

Първите по-студени дни бележат началото на периода, в който хората си задават въпроса дали са готови за зимата. Ако домът им е оборудван с конвектори, отговорът неизменно е „да”. Разбира се съществуват и такива фактори като наличието на зимни гуми или вериги за колата, както и въпросът с облеклото за навън. Но те не касаят вътрешността на този дом. Не се отнасят до мястото, което, благодарение на новите конвектори, е истински рай, независимо от това колко студено е навън.

Зимата може да бъде наистина страшна, а в най-добрия случай – просто непоносима. Домашните конвекторни печки обаче могат да превърнат и най-лютата зима в едва ли не тропическо лято. При това на съвсем приемлива цена. Наистина няма го чувството, породено от запалената камина, но далеч по-модерните конвектори осигуряват много повече и, което е по-важно, много по- конвектори равномерно разпределена топлина.

Дори толкова разпространеното по нашите ширини парно е далеч от споменатите. То остава далеч по-неефикасна, а и доста по-скъпа, тяхна алтернатива. Модерните конвектори са своеобразен връх в еволюцията на технология, която от хиляди години се стреми да направи живота по-топъл. Фактът, че са най-добрите ясно се илюстрира от техническите показатели, на която и да е конвекторна  печка.

Всъщност не каква да е конвекторна печка. Разковничето е в съвсем конкретна марка – конвектори ADAX. Директно от Норвегия те носят топлина и уют в дома. Достатъчен е само един поглед върху серията конвектори ADAX NEO, например, за да се стигне до правилния избор какво е най-доброто съотношение топлина-удобство-цена. А един допълнителен поглед върху описанието на тяхната термозащита и възможности за програмиране са доказателство за превъзходството им в технологично отношение.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!