Конвектори за зимата с ADAX

November 8, 2012 от  
Публикувано в За дома

Преди бяхме свикнали да се отопляваме на парно, сега ситуацията се усложни – сметките се формират непрозрачно и много хора започнаха да се отопляват с конвектори. Какво представляват те? – най-общо това са отоплителни тела, които работят на ток. Имайте обаче в предвид, че вашите конвектори са много повече, в тази статия ще ви разкажа защо.

Един от най-известните производители на подобен вид печки е норвежката фирма ADAX – дългогодишният опит, добрите резултати и доволните клиенти стоят зад големия успех на тези конвектори. Отначало, тази фирма е била съсредоточена в производството на електрически пособия за дома като цяло – миксери, кухненски роботи и други, в последствие ADAX се специализират в производството на конвектори и това се оказва печеливш ход.

Защо норвежците са успели – отговорът не е еднозначен. Успехите на ADAX се дължат на последователната политика по отношение на доброто качество на произвежданите от тях конвектори. Скандинавците не експериментират с продукти, които не са внимателно проучени и в чиито качества не са се убедили. В това отношение политиката на ADAX  е може би малко бавна за днешния забързан свят, но това определено се отразява добре на техните продукти – техните конвектори са изключително добре приети сред клиентите, рекламациите са малко, а по-добра референция от доволния клиент няма.

Ако търсите отопление, което да не изсушава въздуха, да не се усеща, трябва да си вземете конвектори. Топлината, която те отдават е изключително мека и ненатрапчива, буквално не може да се разбере, от къде е източника на топлина. ADAX са помислили в това отношение за децата – техните конвектори са с ниско температурни нагреватели и са абсолютно безопасни за допир.

Ако сте почитатели на точните сметки ( говоря за сметките за ток ), меката топлина, лесния контрол, трябва да заложите на конвектори и то на такива от ADAX. Ще ви стоплят дори и в най-студената зима, няма да ви подведат и ще поддържат желаната от вас температура. Управлението е изключително лесно – просто задавате от контролера на конвектора желаните градуси и той прави всичко останало сам – получавате желания уют без усилия.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!