Красота с кислородна терапия

August 4, 2016 от  
Публикувано в Здраве

На света няма нито една жена, която равнодушно би се отнесла към това, как с годините се променя нейното отражение в огледалото, и ако на пластична операция се решават малко дами, то мезотерапията, даваща прекрасен ефект без дълъг възстановителен период и не се нарушава обичайния ритъм на живота, се ползва със заслужена популярност. Новите технологии позволяват да се направи тази процедура комфортно и безопасно.

Учените отдавна са установили, че средствата, вкарвани подкожно, са много ефективни. Обаче при класическата мезотерапия за един сеанс на жените им се налага да търпят няколко манипулации, които макар че се правят със специални игли, предназначени да намаляват болката, но неприятното усещане остава.

Новите разработки в областта на козметиката позволяват за снабдяване с необходимите вещества дълбоките слоеве на кожата не с игли, а с чист кислород под налягане.

Кислородната терапия на кожата осигурява профилактика на стареенето, премахване на бръчките, отстраняване на пигментацията, лечение на белези, акне, овлажняване и стягане на кожата. Тя може да се използва и за бързо възстановяване след пилинг.

Лечение с кислородна терапия се прилага за отслабване, премахване на целулит и стрии, за стегнати бедра и повдигнати гърди. Тя е ефективна при рехабилитация след операция и за корекции на фигурата след раждане.

Проникнали дълбоко в кожата, полезните вещества пълноценно хранят и възстановяват всички нейни слоеве, включително и най-дълбоките. Кожата се освобождава от мъртвите клетки и от шлаката, насища се с хранителни вещества, които натрупва във връхните слоеве на кожата като образува своеобразно „депо”. От тук според нуждите необходимите вещества постъпват в дълбоките слоеве на кожата като се удължава ефекта.

Апаратурата за кислородна терапия е многофункционална, за това при едно посещение при козметик жената получава цял комплекс услуги, за които до сега е губила много време.

Процедурата започва с интензивно почистване на кожата, нежно ексфолиране и вакуум масаж на лицето и тялото с помощта на специални дюзи. След това идва ред на прилагане на активни серуми под налягане на чист (90-95 %) кислород, което не само не причинява болка, а напротив, позволява приятно отпущане.

Вълшебният ефект на кислородната терапия се дължи на прилагането на чистия кислород. Той насища и поддържа всяка клетка на кожата, предава жизнени сили и повишава имунитета.

Кислородът оказва своето целебно действие на кожата, дълбоко прониква в нея, а инхалацията с чист кислород укрепва, чисти от шлака и токсини целия организъм.

Подобрена с ароматни масла такава инхалация тонизира тялото, снема стреса, укрепва имунната система и предпазва от простуда.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!