Съвместимост на характерите според любовния хороскоп

February 15, 2013 от  
Публикувано в Отношения

Съвместимост на характерите според любовния хороскопОткрай време хората търсят нещо, което да им подскаже как да действат в дадена ситуация и какво решение да вземат. Специално за връзките и любовните отношения, астрологита може да даде много напътствия. Това не е гадаене, като гледане на кафе. Проучванията се правят на базата на правила, които са общовалидни – никой не може да си измисля и да говори небивалици по отношение на собствения си или чужд любовен хороскоп. Това са неща, с които шега не бива.

С определяне на отношенията между два хороскопа се занимава синастрията – отделно течение в астрологията. Дали връзката между двама души ще бъде удачна според индивидуалният любовен хороскоп? Този въпрос си задават все повече хора. Отговорът му е нелека задача дори за опитни астролози. За да се определи степента на съвместимост, трябват много данни, като се започне от деня и часа на раждането. След това се правят сложни изчисления, при което може да се окаже, че двама души са абсолютно несъвместими по отношение на личния им хороскоп. За други, чиито хороскопи по начало се считат за противоположни, синастрията може да даде положителен резултат.

Как всъщност да разберем, ще има ли успех една връзка, ще се стигне ли до брак и той ще има ли шанс да просъществува? Този отговор не бихме могли да научим от книгите, обещаващи прецизен личен хороскоп. В една книга може да са описани много ценни неща, но тя не може да даде конкретен отговор за две личности, които желаят да разберат повече за съвместимостта помежду им. Това може да направи опитен астролог, специалист в изготвянето на индивидуален любовен хороскоп.

Често чуваме хората да казват, че астрологията е една голяма заблуда, особено по отношение на определяне на любовната съдба. Те са прави за себе си, защото във важен момент от живота си са потърсили съвет от хороскопа, отпечатан на страниците на някое списание или в интернет, а прогнозата се е оказала грешна. Това е, защото тези хороскопи са общи и дават повърхностна представа за общото състояние на зодиакалните знаци за съответния период. За да се получи наистина точен любовен хороскоп, който да даде точно определение за съвместимостта между двама души, е необходимо да се потъне дълбоко в дебрите на синастрията и то от човек, който много добре знае как се прави това.

Някога, преди векове, хората не са предприемали нищо важно, без да се допитат до звездите. Никой владетел не си е позволявал да се ожени, преди астролозите да съставят подробен любовен хороскоп за съвместимост с избранницата му. В днешно време тази практика отново се пробужда, защото всички виждаме как браковете се разпадат за година – две. Предпазливостта кара хората да търсят отговори, дори и за такова сложно и относително понятие като любовта.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!