Международен транспорт на автомобили ? накратко за услугите

June 10, 2013 от  
Публикувано в Полезно

Международен транспорт на автомобили върху открити платформи е най-честата форма на транспортиране на коли. Oбикновено се извършва с платформа за превоз на 9 коли, като този тип превози е предпочитан при по-дълги разстояния. Транспортът с платформи може да бъде до 90 фута на дължина. Друг начин на превозване на автомобили е с пикап с ремарке, на което са натоварени 3-4 автомобила, като този тип превоз е специализиран за кратки разстояния. Транспортното средство може да бъде до 75 фута дълго. Международен транспорт с открити платформи е много икономичен начин за превозване на един автомобил от точка А до точка Б. Някои от предимствата на тозаи транспорт са, че спестявате: време, шофиране на дълги разстояния, което износва вашия автомобил, допълнителен пробег, разходи за хотел и храна, както и възможност за избягване на пътнотранспортно произшествие. Фирмите, извършващи тази услуга ви предлагат безопасно и надеждно обслужване от врата до врата.

Какво представляват закритите международен транспорт от Triumfsped.com на автомобили? Накратко ? този вид превоз предлага по-високо ниво на защита на вашия класически, луксознен или специален автомобил. Затвореният авто транспорт предлага по-безопасно и по-цялостното защитено превозване за вашия автомобил. Затворените транспортни средства са оборудвани с повдигащи платформи, за да се гарантира правилното натоварване. Водачите са обучени да се справят с най-новите марки и модели, както и класическите марки автомобили. Може като цяло стойността на превоза да ви изглежда по-висока, но лицензираните фирми за международен транспорт застраховат превозвания товар. Затова когато сравнявате няколко оферти не избирайте тази с най-ниска стойност, защото не знаете какво точно ще получите. Може да се окажете собственик на кола без правилната застраховка. Аварии по пътя не се случват много често, но ако това стане, вие трябва да сте сигурни, че сте застраховани. Икономията на стотина лева, за да изберете транспорт с по-евтина ставка, може да ви струва хиляди.

Международен транспорт със специална доставка.

Вашето хоби е сами да възстановите старата си кола. Единственият ви проблем е, че някои специални части, които сте намерили, като рама и двигател или шаси, са в друга страна. Всичко е наред. Повечето фирми за международен транспорт като Triumfsped.com може да ви помогнат с това, предлагайки доставка на шасито и сандъци с части. Автомобилите превозвачи са оборудвани с най-новите технологии и повечето от колите с ремаркета са оборудвани с лебедка ? система, която да помогне с товарене и разтоварване на шасито или повреденото превозно средство.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.