Парфюми Clinique

November 6, 2013 от  
Публикувано в Красота

Компанията Clinique отдавна е изградила своя авторитет като лидер в създаването на козметични продукти. Всичко започва в далечната 1968 г., когато предприемчивата дама, избрала псевдонима Estee Lauder слага началото на своя бизнес с козметика. Уникалното в разработката на формулата на козметиката и парфюми Clinique е постоянния стремеж на създателите да работят в интерес на потребителите. Целта е да се предлагат на пазара продукти, които да даряват здраве и красота, без да причиняват алергии и дискомфорт. Тази идея е в основата на създаването на парфюми, които са хипоалергични, като в същото време ползват силата на ароматерапията.

Едни от най-интересните парфюми Clinique се предлагат в Enzo.bg. За създаването на всеки от тях са ангажирани най-добрите специалисти – парфюмери. Ценителите определят качествата на парфюмерията на компанията като ароматен еликсир, към който се пристрастяваш. Всеки един парфюм е уникален, съдържащ изцяло натурални съставки. Формулата се изгражда така, че въздействието на букета от ухания да предизвиква добри емоции. Кой би повярвал, че само капка парфюм е в състояние да прогони лошото настроение? Невероятно, но е факт.

Трайният аромат на елитните парфюми не е просто моден аксесоар. Всяка парфюмна композиция е създадена с точно определена идея, която е осъществена съвършено. Замисъла, вложен в Clinique Happy Heart е да разпръсква щастие. Създаден е за уверени, силни жени, които живеят в хармония и са готови да подарят малко от своята енергия на околните. Комбинацията от аромати доставя сила и повдига духа на дамите още в мига, в който капчица от парфюма докосне кожата им. Тайната се крие в искрящо свежите мандаринови нотки, съчетани с мирис на краставица и сладък морков. В допълнение идва водният зюмбюл, който свързва нюансите и подготвя сетивата за лекия шлейф от сандалово дърво.

Всички парфюми Clinique притежават силата да ободряват, да създават усещане за лекота и настроение. За вещите в тънкостите на парфюмерията, подаряването на подобен парфюм означава пожелание за щастие и хармония, добро настроение и сила. Трайният аромат остава през целия ден и дори се усеща дълго време по дрехите, докосвали кожата. Затова някои тоалети са любими на притежателките си, без да се досещат, че причината е в ароматът, който неуловимо се носи от тях и ги прави неустоимо привлекателни.

Ароматните композиции на Clinique често предизвикват недоумение. Някои от съставките са странни и попадането им във формулата на елитни парфюми е крайно необичайна. Семпли маргаритки скромно се смесват със скъпи, редки аромати, следват леки нюанси на тамян, дъбов мъх и върбинка, рози и лилии… Всяка комбинация е подчинена на ароматерапията. Тайните компоненти са загадка за конкуренцията, тъй като никой не успява да достигне до формулата. Началото на ароматните експерименти поставя парфюмът Aromatix elixir, който изненадва с фината вълна от ухания, създаваща усещане за истинско щастие. В основата е заложен ароматът на бергамот, следван от портокалови нотки и палисандрово дърво. В комбинацията влизат лайка, кориандър, жасмин, иланг иланг и неизменното сандалово дърво, а познавачите усещат и следи от мускус, пачули и други загадъчни растения.

Силата на уникалните парфюми Clinique не отслабва с годините. Новите аромати са още по-успешни, насочени към съвременните забързани хора, които искат да избягат поне за миг от стреса на ежедневието с капка от пар

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.