Петте най-използвани хамалски услуги у нас

June 10, 2013 от  
Публикувано в Полезно

В България има стотици фирми за хамалски услуги, които предлагат на клиентите както хамали, така и транспорт, с който да преместят собствеността си. Вероятно заради кризата или поради някаква друга причина днес товаро-разтоварачите имат все по-малко работа.

Въпреки всичко съществуват пет хамалски услуги от Korekt-bg.com, които винаги ще бъдат използвани. В днешната статия ще споделим, кои са най-честите поръчки към товаро-разтоварачите и какво могат да ви предложат те.

1.На първо място класираме транспортните услуги. Българските домакинства се възползват от възможностите за транспорт, тъй като нямат възможността да осигурят камиони или товарни бусове.

2.Опаковане на вещи е следващата операция, която фирмите за хамалски услуги извършват особено често у нас. При преместване на техника, пиана или друг вид скъпи вещи е нужна допълнителна сигурност чрез използване на специални опаковъчни материали.

3.Складиране на стоки и битови вещи е следващата услуга предложена от товаро-разтоварните компании в страната. Ако имате нужда от такъв временен склад за вашите вещи то може да се обърнете, към някоя от известните фирми.

4.Продажба на опаковки. Ако имате нужда от кашони, чували, стреч фолио, амбалажна хартия или аеропласт, може да се обърнете към вашите носачи за помощ.

5.Международният транспорт е петата най-търсена услуга от хамалските бригади днес. Чрез нея вие може да направите преместване на офиса или дома зад граница, като цялата работа ще бъде поета от опитни хамали, които ще товарят, превозват и разтоварват имуществото ви.

Разбира се, вие може да използвате и други услуги от хамали от Korekt-bg.com в помощ при ремонти и работа на различни обекти. Цените зависят от пакета, който сте избрали, както и от спецификата на вашето преместване. В крайна сметка най-важното за вас е вещите ви да стигнат невредими, там където пожелаете.

Доверете се на българските товаро-разтоварни фирми и ангажирайте здравите и интелигентни момчета с тежката работа, която не можете да свършите сами. Надяваме се, че сме помогнали със статията ни и вие желаем успех.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.