Постепенен тен от Vita Liberata

July 8, 2014 от  
Публикувано в Красота

vita-liberataМодата на бронзовия тен не е отминала, но не всеки има време и възможност за слънчеви бани. Повечето хора имат не повече от две седмици отпуск, който не винаги успяват да прекарат на плажа – през останалото време работата, семейството и куп задължения поглъщат всяка свободна минута.

Популярните доскоро солариуми загубиха своята привлекателност заради вредното излъчване и реалната опасност от рак на кожата. Затова козметичните фирми започнаха да предлагат все по-добри автобронзати, които позволяват на всеки да придобие модерен тен без риск, лесно и приятно. Този тип продукти се намират в огромно разнообразие на марки и цени. Обичайно потребителите започват своите опити с най-евтините варианти, но скоро разбират грешката си.

Най-качествените продукти могат да се намерят в аптечната мрежа или реномирани козметични магазини като Enzo.bg. Едно от най-новите предложения е Vita Liberata Gradual Build Self Tan бронзиращ гел за постепенен тен. Това е иновативен продукт, базиран на патентованата технология Odour RemoveTM. Създаден за ежедневна употреба и постепенно потъмняване, също както при естествения тен, който не се постига за един ден. Така загарът изглежда натурален, все пак е доста нелепо някой да е с бледа, светла кожа днес, а утре да е загорял като след цяло лято на брега на морето.

Специалистите на Vita Liberia препоръчват първо да се направи сух пилинг на кожата, преди да се вземе душ. За целта те предлагат специално разработен продукт, който е предназначен за премахване на мъртвите клетки и освобождаване на кожата от замърсявания. С пилинга се прави лек масаж, без груб натиск, като се обръща специално внимание на кожата на лактите, коленете, пръстите и глезените. След измиване на кожата, тя се оставя да изсъхне добре. Не се препоръчва употребата на овлажняващи лосиони преди нанасяне на  Vita Liberata Gradual Build Self Tan защото те ще създадат бариера, която ще попречи на доброто покритие. Може да се нанесе малко количество хидратант върху проблемните зони, за да не потъмняват прекомерно.

Възможно е нанасяне на специално разработен лосион, който  регулира нивото на рН на кожата, след което резултатът е много добър. Всички необходими продукти са подготовка и поддържане на кожата при ползване на изкуствен тен могат да се намерят в каталога на Enzo.bg. Предлагат се и специални ръкавици за нанасяне, които дават възможност за получаване на много равномерен и естествен тен, без потъмняване на дланите. Първо се започва от върха на рамото до китката, след това от горната част на стъпалото до края на бедрото. С леко влажна кърпа се избърсват лактите и всички стави на ръцете, за да не потъмнеят прекомерно. Нанасянето продължава с гърдите и съвсем внимателно около мишниците.

Ползва се минимално количество от крема, като се избягват кожичките около ноктите и върховете на пръстите. Продължава се с гърба и корема, като последно се намазва лицето изключително нежно и внимателно, с повишено внимание за зоните около очите. След нанасяне със суха кърпа се избърсват участъците над горната устна и веждите за да не потъмнеят прекомерно. Накрая се оставя кожата да попие лосиона и ден след ден процедурата се повтаря, докато се получи желания тен.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!