Рокли за изисканите дами

March 10, 2015 от  
Публикувано в Полезно

рокля онлайн

рокля онлайн

Роклите са дамско облекло, което покрива тялото и според дължината си част или целите крака. Различават се според това дали са с ръкави, без ръкави, с или без деколте, каква да бъде талията – висока под гърдите, ниска, която е под кръста или просто без талия. Материалът, който най-често се използва за направата на рокли е текстилът.
Още през Средновековието дамите са носели рокли в Европа. Те са били дълги, обемисти, с много детайли и е отнемало дълго време да са бъдат облечени или съблечени. С времето роклите са претърпяли сериозно метаморфоза откъм дизайн. Днес като цяло те са много по-леки, дизайнът на роклите е интересен, шарен, предизвикващ и по-опростен. Роклите се правят, така че жените да изглеждат добре външно и същевременно да се чувстват добре в тях.

Какви рокли предпочитат дамите

Дамите обръщат сериозно внимание при избор на рокли. Те обичат да имат голям брой рокли в своя гардероб за да могат постоянно да ги сменят според случая и да изглеждат стилно в тях. На какво, обаче обръщат внимание дамите при избор на рокли?

  1. Цвят – цветът винаги е от огромно значение за всяка една дама. През деня дамите обичат да носят шарени рокли, които да ги открояват от конкуренцията. Вечер обаче дамите залагат на черното, защото по този начин изглеждат стилни и издължени;
  2. Дизайн – дизайнът на всяка една рокля трябва да е строго индивидуален, иначе се сливат с околните. Така жените внимателно подбират какъв модел рокля ще избера или правят своите дизайнерски модели, които да притежават само те самите;
  3. Дължина – дължината при роклите може да бъде над коляно, под коляно, до глезените. В зависимост от това каква част от деня е или за какво събитие ще се носи роклята. През деня е нормално да се носят по-къси рокли, а вечер да се залага на дългите елегантни рокли.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!