Снегорин за извънградска къща

March 7, 2013 от  
Публикувано в Полезно

СнегоринДа имаш вила или къща извън града е доста романтично. Това е мечтата на всеки човек, който живее в пренаселен град. Извънградските къщи обаче имат нужда от поддръжка, за да може да се обитават. През лятото, когато всичко е свежо и зелено, проблеми почти няма, но когато дойде зима, достъпът до къщата се затруднява от падналия сняг. Ако снегът е малко, то не е особено трудно да се почисти с обикновено гребло за сняг ръчно. Дебелата снежна покривка обаче изисква сериозна техника.

Една практична идея е да се закупи снегорин за джип от Inexbg.eu. Това е гребло за сняг, управлявано от хидравлика, което се прикачва за няколко минути за автомобила. То може да се съхранява удобно в барака или гараж, като не заема много място. Затова пък, когато дойде тежка зима и пътят до къщата е блокиран от дебел сняг, собственикът и просто ще прикачи греблото за джипа си и бързо и лесно ще осигури достъп до къщата си.

Не само къщите в планината се нуждаят от собствен снегорин. По селата също има затруднения с почистването на снега. От Inexbg.eu предлагат удобни решения за снегорини, които могат да се прикачват за всякаква техника. Трактори, джипове и други превозни средства могат да се ползват с хидравлични гребла за сняг когато има нужда. Така наличната техника може да се използва в труден момент, когато снегът се натрупва и пътищата стават непроходими. Всяка зима общините са изненадани от снега, макар че няма нищо по-естествено от това, през зимата да вали сняг. Снегопочистването обикновено се прави в центъра на градовете, а за покрайнините все няма ресурси. Какво да правят тогава хората, които живеят в крайните квартали? Не им остава друга възможност, освен да си купят собствени снегорини и да изчистват пътя до главното шосе.

Цената на един снегорин за лично ползване не е чак толкова висока, а ползата от него е за години напред. Малките, гъвкави хидравлични снегорини, подходящи за прикачване на джип са много удобни за почистване на пространството пред домовете. Те са леки, могат да се транспортират и да се ползват там, където има нужда. Що се отнася до големите снегорини, ползвани за почистване на шосета и магистрали, то това е комунална техника от автопарка на общините. Тези машини могат не само да избутват снега встрани, но и да го премахват от шосето, за да бъде извозен някъде, където да не пречи на движението. Спецификата на всеки снегорин е съобразно терените, за които е предназначен.

През зимата необходимостта от гребло за сняг се проявява най-вече за хората, които имат къщи, отдалечени от местата, които се почистват от общината. За много хора снегорин е необходим за почистване на лични имоти, в които общинска техника не влиза. Затова е практично да се притежава многофукционално гребло за сняг, което се монтира за не повече от двайсет минути на превозни средства като джипове, трактори и други автомобили.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!