Снежнобяла усмивка с BlanX Extra White

February 7, 2014 от  
Публикувано в Красота

blanx-extra-whiteКрасивата усмивка и белите, поддържани зъби не са просто суета. Те са необходимост, особено за хора, които имат важни срещи ежедневно. Избелването на зъбите при стоматолог е услуга, която е доста уморителна, отнема време и струва скъпо. Затова продукти като BlanX Extra White избелваща процедура са предпочитани, тъй като с редовна употреба се постигат видими резултати и то само с традиционното измиване на зъбите два пъти дневно.

Зъбите се оцветяват от храната и напитките, които консумираме, затова еднократните избелващи процедури не могат да решат проблема. Веднага след професионалното избелване, зъбите са чудесни, бели и красиви, но само няколко дни по-късно емайла започва да пожълтява заради цигарите, кафето и други неща, които отнемат белотата му. Затова Enzo.bg предлага богата колекция от средства за поддържане на устната хигиена, сред които и натуралната избелваща процедура BlanX Extra White. Това е нежна към венците и зъбите паста, която може да се ползва дългосрочно за поддържане на белотата на емайла.
Продуктът е с ниска степен RDA, като в състава му влизат арктически лишеи и билки. Лабораториите на Coswell създават уникален продукт с тройно действие: 1. Патентована формула на базата на арктически лишеи за естествено и безопасно избелване; 2. Специален избелващ агент, който прави продукта особено подходящ за пушачи, любители на кафе, чай, вино и други оцветяващи храни и напитки; 3.

Ниско абразивни почистващи частици, които нежно отстраняват петната от зъбите. В състава на пастата влизат и минерализиращи съставки, които спомагат за укрепване и възстановяване на зъбния емайл.
Разбира се, домашните избелващи продукти не са толкова силни и бързодействащи, колкото професионално избелване при стоматолог. Консултантите на Enzo.bg информират, че ефектът от употребата на BlanX Extra White се вижда след около 15 дни. Това се отчита чрез добавения в опаковката BlanXometer – скала на цвета на зъбите, с която потребителят определя нивото, от което е започнал да ползва продукта и нивото, до което е стигнал по време на употребата му. Някои хора, които по рождение имат по-жълт емайл на зъбите не могат да повлияят на цвета му дори и с професионално избелване при специалист. За щастие, повечето хора нямат такъв проблем и могат да се възползват от щадящите продукти за домашна употреба и да получат видим ефект.

В желанието си да постигнат снежнобяла усмивка хората правят много жертви, но някои просто се страхуват от посещение при зъболекар и то не само заради неприятното изживяване, но и заради високата цена. Те са склонни да пробват различни избелващи процедури вкъщи, но често попадат в капана на многообещаващи реклами в интернет, които предлагат “вълшебни” продукти, които само за няколко дни ще ги дарят с холивудска усмивка. За съжаление, тези средства или въобще не действат, или ако имат ефект, то е с цената на необратима вреда за зъбния емайл, който се поврежда, а и много скоро след това отново пожълтява. Затова най-логично е да се използват доказали качествата си продукти за избелване на зъбите, произведени от известни марки и продавани в аптечната мрежа или реномирани козметични магазини.
Съвременните продукти за устна хигиена са екологично чисти и са създадени с идеята да подобряват състоянието на зъбите и да имат превантивно действие срещу различни стоматологични проблеми.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.