Стъклени интериорни врати за дома

July 31, 2013 от  
Публикувано в За дома

Дървените врати със стъклени панели ще придадат красив вид на дома ви. Стъклото може да промени пространството с цвят, светлина и модели. По отношение на прозрачност и дизайн, то може да бъде изработено по поръчка. Стъклото за интериорни врати може да бъде матирано или гравирано, ако в някоя област се изисква неприкосновеност на личния живот. Врати с матирано стъкло също са добър избор за офиси и други пространства, където бихте желали да пропуска светлината, но държите да има и някакво уединение.

Някои от най-добре проектираните къщи имат стъклени интериорни врати от Титан Доорс като вход за кухня, трапезарии и дневни. Те придават просторен изглед на стаята и ако са инсталирани между балкон и стая или веранда и стая, позволяват много лесно естествената светлина да влиза в затворената зона.

Стъклото се счита за много крехък материал, но модерните стъклени интериорни врати са изработени много здрави. Те са много лесни за поддръжка и почистване. Някои от тях са с дървени рамки, украсени с красиви стенописи, за да им се придаде по-приятен и естетичен вид. Има възможност, също така, специално да ги поръчате, за да допълват цвета на стените и цялостното обзавеждане и декора на дома си.
Може да звучи невероятно, но те може да се използват и за кухненски шкафове. Освен че ще подобрят естетиката на вашата кухня, кухненските шкафове със стъклена лицева част ще направят по-лесно за вас намирането на буркани, чаши и други предмети, кото съхранявате в тях.

Стъклените интериорни врати може да бъдат изработени като плъзгащи се. Това е добър вариант за по-малки стаи. Вратата може да се плъзга лесно и да се движи като отваря или затваря, без никакви препятствия.

Със стъклени интериорни врати от Титан Доорс може художествено да проектирате и оформите вашия дом така, че да му придадете външен вид, който може да видите в класните къщи, включени в интериорни списания и уебсайтове за декорация и дизайн на дома. Нещо повече, ще имате много възможности за избор, които няма да натоварят много бюджета за ремонт или обзавеждане на дома.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.