Съблазнителните парфюми

December 7, 2011 от  
Публикувано в Полезно

Съблазнителните парфюмиИма три вида почитатели на парфюми. Първата категория са фенове на холивудски звезди, които купуват всичко, свързано с любимците им. Втората е за потребители на сайтове, блогове, мрежи, модните списания – от там те се запознава се с новите стоки и аромати, пуснати на пазара.

Третата категория са хора, които търсят нов аромат за имидж, който да ги откичава от останалите да им подхожда. Подарете си капка добро настроение с нов аромат – идете в магазина и изпробвайте предлаганите там тяхно величество парфюми – те са огромната кохорта ароматни центуриони, които ни карат да се чувстваме приласкани, само като четем имената им.

Повечето парфюми карат жената да се чувства привлекателна, чувствена, елегантна и много стилна. Те са предназначени за нежния пол, но и мъжете не отстъпват в ползването на парфюми в ежедневието. А тийнейджърите направо се обливат с тях. Въображението трудно си представя букет от ухания, ако не го помиришем. Изборът на парфюми да бъде внимателен и затова трябва да се разполага с повече време за спокоен избор при покупка.

Идеално подбраните с изискан вкус парфюми могат да направят впечатляващи неща с нашия имидж и самочувствие, да привлекат вниманието на някой, който преди това не ни е забелязвал въобще (и дано това внимание да е положителен интерес, а не отрицателен). Затова и специалисти съветват при избора на парфюми да се напръскаме с един аромат и чак след 2-3 часа да решим дали той е подходящият за нас – всеки мирис се развива върху кожата на отделния човек съвсем различно.

Някои харесват повече съблазнителният женствен аромат, който хипнотизира и привлича с букет от листата на лимон от Сицилия, мушкато и лавандула от Франция. А и ако се добавят нотки на чувствен мускус, сладострастен шоколад, магнолия, орлови нокти, екзотични дървета, опушен кехлибар… – ароматът на тези парфюми е зашеметяващ.

Други парфюми привличат внимание към тях с флакон, драматично изработен от плътно стъкло, оформено като полиран полускъпоценен камък. Други предпочитат ангелски нежен и много личен аромат – провокиращ, омайващ и много секси.

Първото впечатление при такива парфюми е усещане за наслада и чувственост – от тях лъхат нотки на мандарина, бяла череша, пъпеш, личи, а в сърцевина разгръща изкусителен букет мароканска роза, кремав жасмин, дантела от фрезии, розов божур и портокалов цвят – тази комбинация напомня нежна женска ласка. А съблазнителният завършек на аромата на други парфюми обгръща тялото в страстна наслада от нежен розов мускус и дървесен мъх, заедно с мимоза и праскова, съчетани с индонезийски пачули и цвят от къпина, гренадин и дървесни нотки, за дълбочина на изживяването.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!