Това са нашите интериорни врати

August 8, 2017 от  
Публикувано в За дома

Някои предмети от бита, мебели, ни съпътстват през целия ни живот, някои ни служат в определен период. Някои вещи си остават завинаги в спомените ни.

Ние и нашия живот са неразривно свързани с всичко, което ни заобикаля.

Интериорни врати – това са предметите, ограждащи нашето жизнено и лично пространство. Те ни дават възможност да се скрием от света, за да останем сами със себе си.

В друг случай разтваряме широко вратите и каним сред нас приятелите си.

Малкото дете с голямо любопитство чака да открие света зад някоя от интериорните врати.

Интересно е това чудо – голямо, стабилно, можеш като на самолет да полетиш, ако се покатериш по него. А като се вгледаш – нещо блести, точно като детската играчка, а то се оказва, че е дръжката и с нея може изделието да се отваря и затваря. Колко нови неща в този свят!

Расте детското любопитство – много и различни интериорни врати. Гледат малките очички има стъкла, а има и шарени такива, а другите плътни, само с някакъв цвят – е, колко е различно и интересно всичко.

Тези предмети се превръщат в самолет, или може би в космически кораб, защото много добре се вози малкия палавник, а още по-добре се крие зад някоя от тях. Така мама и тате не могат да го открият и много ще плачат – колко мили спомени.

Колкото пораства човек, толкова по различно приема значението на изделието – основното предназначение е да отдели пространството за да бъдеш сам.

Всеки човек има нужда да остане сам, да мечтае или тъжи, да се радва и гради в мислите си.

За юношата е важно това собствено нещо да се облепи с любимите плакати – все пак стаята е негова и той си определя интериора.

След години този порасъл хлапак ще каже по мъжки на любимото момиче, всичко е спокойно, тя е заключена.

Идва сватба, а после малкото бебче. И всичко от начало, а интериорните врати продължават да служат вярно.

А може би нещо трябва да се промени – ремонта решава всичко. Избор на мебели, смяна на интериора и, разбира се, на интериорните врати.

Подходящ екологично чист материал, безопасни за детето при отваряне и затваряне, цвят, който да се вписва в интериора на жилището.

Да, това са нашите спомени…

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!