Топъл дом благодарение на PVC дограма

July 4, 2013 от  
Публикувано в За дома

Старата дървена дограма със слаб стъклопакет предразполага към висок разход на ток, тъй като енергията не може да се задържи в помещенията ви, а излиза навън. Това предразполага към ново затопляне посредством печка не реотани, парно или ел. радиатори. Каквото и да правите обаче все ще ви е студено и сметките ще са големи.

Имате шанс да получите топъл дом и това да стане благодарение на PVC дограма с двоен или троен стъклопакет. Тази инвестиция ще ви гарантира спад в таксата за електричество, а освен това стъклата няма да допуснат навлизане на прах и мръсотия от напрегнатата градска среда.

Освен топлоизолация, PVC профилите ви предпазват и от силния шум на автомобили, автобуси, будуващи съседи или сношения на животни пред жилищната кооперация, в която живеете. През лятото слънчевата светлина не ще пробие двата пласта прозорци и стаите ви ще поддържат нормална температура.

От гледна точка на дизайна нещата също са повече от добри. Изчистените профили създават чувство за комфорт и придават модерен облик на жилището или личния ви кабинет. Допълнителното фолио пък може да преобрази дограмата ви придавайки й елегантност от висша класа.

Всяка PVC дограма има своите специфики, които зависят от това колко е броя на камерите, каква устойчивост предлага спрямо външните атмосферни условия, какъв е риска от конденз и други подобни. С тези параметри ще се запознаете когато се насочите към конкретна фирма и продукт. За всеобщо щастие на българския пазар съществуват стотици качествени оферти.

Потребителите залагат на български и немски профили и е добре да се знае, че разликите в цените не са много големи. Преди да посетите дадена фирма прегледайте предложенията в интернет включително и нашия сайт. В него вие ще видите цените на продуктите и техните характеристики.

От момента, в който монтирате PVC дограма от Luxplast.bg в апартамента, къщата или офиса, ще получите чувство на сигурност. Последното идва както от визията на тази толкова разпространена мебел, така и от нейното приложение. При положение, че се стремите към безупречна топлоизолация, тя минава само през закупуване на съответната система. Повече по темата открийте на страниците ни в мрежата и доведете слънцето в помещенията си.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.