Три цвята, които винаги ще бъдат на мода

November 20, 2018 от  
Публикувано в Мода

 

b3a904b106d7ed0ad5a13ecbc6110cb9За постигането на модна и атрактивна визия са важни не само материята и кройката на облеклото, но и неговите цветове. Вижте на кои от тях е добре да обърнете внимание, ако искате да добавите малко повече блясък към ежедневния си стил.Цветовете в модата не се променят така често, както вероятно на повечето от вас ви се струва. Много от тях си остават тенденция години наред, а след това се превръщат в неподвластна на времето класика

Ето, например, има три цвята, които не се напуснали модния подиум в продължение на много сезони и имат всичкишансоведа властват още дълги години подред. Те ще ви помогнат винаги да се радвате на шикозен и свеж външен вид.

 

Бяло

Бялото може да носите смело винаги, добавяйки аксесоари с контрастни черни или неутрални бежови цветове.

То се съчетава отлично с нежни сини и сиви тонове.Едно бяло палто със сигурност ще ви отличи от другите. В него ще изглеждате като истинска звезда, особено ако го съчетаете със слънчеви очила, задължителен аксесоар заслънчевите зимни дни.

Белите дамски панталони или дамски поли  могат да се носят с всичкиярки цветове и комбинацията ще изглежда страхотно.

Червено

Червеното е избор нажените, които са уверени в себе си и знаят много добре какво искат от живота. Той привлича вниманието, кара всички да ви заглеждат. Залагайки  на червено, обаче, трябва да сте сигурни, че всеки детайл от визията ви е перфектен!Забравете за комбинацията от червено и черно,тя е твърде драматична. По-добре носете червеното със светло бежов нюанс.Ако сте си харесали някой червен костюм, нека той е без излишни детайли.

 

Тъмно синьо

То е сред най-ярките актуални цветове през този сезон и очарова със своятатиха елегантност. Не следва да се пренебрегва и способността му да се комбинира с червено и бяло. Тъмно сините нюанси винаги изглеждат очарователни, без значение дали ще са избор за палто, строг костюм или елегантни тоалети.

 

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!