Упражнения за гърди

April 1, 2009 от  
Публикувано в Спорт

uprajneniq-za-gurdi Нездравословният начин на живот, липсата на движение, променливите климатични условия се отразяват неблагоприятно на нашата кожа и особено на по-чувствителните зони, каквито са гърдите. Ето някои упражнения, с които можете да подобрите състоянието им.

1-во упражнение: Седнете на глезените, гърбът е добре изправен, ръцете са пуснати по дължината на тялото, опрете ръцете на пода и поемете въздух дълбоко, напълвайки гръдния кош.

2-ро упражнение: Издишайте бавно, като в същото време навеждате главата все едно, че искате да докоснете бюста с брадичката.

3-то упражнение: Поемете въздух, плъзнете обратната страна на лявата длан по гърба, по посока отдолу-нагоре, а дланта на дясната отгоре-надолу, докато пръстите на двете ръце се докоснат.

4-то упражнение: Останете в това положение, издишайки докоснете с челото пода. Сменете положението на ръцете. Може би първите дни ще ви е малко трудно, но ако сте постоянна, ще се справите.

5-о упражнение: Както при 1-во упражнение, седнете на глезените, при издишване докоснете със сгънати ръце раменете, лактите трябва да бъдат един до друг. Повторете упражнението 20 пъти на ден, за да има резултати.

Подобни статии:

Рекламирай тук

Коментари

1 коментар към “Упражнения за гърди”

Може да видите още:
  1. [...] с грижите за кожата на гърдите, от особено значение са някои упражнения,които ще ви помогнат да заздравите мускулатурата, [...]Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!