Фотоепилация

April 16, 2013 от  
Публикувано в Красота

ФотоепилацияФотоепилацията е най-ефективния, безопасен и безболезнен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Има и много други начини за премахване на окосмяването под мишниците. Най-известните методи за обезкосмяване на подмипници, крака и ръце са: кола маска и фотоепилация.

За разлика от другите методи фотоепилацията Ви позволява да премахнете нежеланото окосмяване навсякъде. Тя не излага на риск вашата кожа. Използването на фотоепилация има следните предимства: лесно, безболезнено, може да третирате много по-голяма зона например целите крака, безконтактно и с дълготраен ефект.

Интервалите между премахването на окосмяването зависи от частта на тялото, която ще се третира и кога е проведена последната процедура, обикновено между 4 и 8 седмици. Премахването на окосмяването е строго индивидуално и зависи от вида на кожата и цвета на кожата.

Обикновено са нужни от 5 до 10 процедури фотоепилиране. Фотоепилацията е най-ефикасния, сигурен и безболезнен начин за премахване на космите по тялото. Все пак фотоепилация не е единствения метод за премахване на окосмяването. Има депилация и епилация.

Защо е толкова атрактивна фотоепилацията? За разлика от другите методи, фотоепилация ви позволява да премахнете нежеланото окосмяване на цели части от тялото – подмишници, лице, дупе, крака.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!