Щадящо избелване на зъбите с BlanX White Shock

January 14, 2014 от  
Публикувано в Здраве

blanx-white-shockБелите зъби са мечта за всеки човек, дори и да не е особено суетен. Заради заветната белота много хора третират зъбите си с агресивни и скъпоструващи средства за избелване. Те имат изсветляващ ефект но с цената на необратимо увреждане на зъбния емайл. Вместо тези опасни процедури може да се използва просто избелващата паста за зъби Blanx White Shock, която не съдържа абразивни частици и вредни за здравето химикали. Това е продукт, създаден от италианската компания Coswell, която е патентовала уникалният компонент ActiluX, действащ върху зъбите в продължение на 24 часа при взаимодействие със светлината.

Много избелващи продукти използват силата на светлината за избелване, но уникалното на ActiluX е, че той има отложено действие и стимулира хората да се усмихват повече, защото при всяка усмивка зъбите им стават по-бели! В днешно време технологиите ни предлагат все по-невероятни иновации, с които постепенно свикваме. Дори ги приемаме като даденост и не се замисляме как и с колко усилия са постигнати. Компанията Coswell е сравнително млада, създадена е през 2006-та година. Това обаче не и пречи да пусне на пазара продукти за поддържане на зъбната хигиена с много високо качество. Enzo.bg предлага на своите клиенти Blanx White Shock избелваща паста, която е сред най-добрите постижения на фирмата. Освен избелващите свойства, пастата има и много други ценни качества.

Активният компонент в пастата се натрупва върху зъбите и реагира на светлината, влизайки във взаимодействие със слюнката и въздуха, формирайки радикали, които разрушават молекулите на замърсяващите елементи в устата. Бактерии, микроби и гъбички нямат шанс да се развиват и да вършат зловредното си дело в устната кухина. Така свежият дъх и белотата се запазват през целия ден, което прави пастата Blanx White Shock предпочитана от много широк кръг потребители. Компанията предлага и светлинен активатор, който допълва действието на уникалната паста. За максимален ефект се препоръчва измиване на зъбите и употреба на активатора BlanX LED Bite три пъти дневно.

Enzo.bg включва продуктите на италианската компания сред асортимента си от средства за почистване на устната кухина, като дава избор на потребителите, които могат да закупят само паста за зъби, или да изберат комплект със светлинен активатор. За разлика от други избелващи системи, предложението на Coswell успява да изсветли с около 4 тона дори керамични и полимерни зъби и протези. Резултатът се получава без да се нанасят вреди на зъбния емайл и лигавицата на устата, тъй като продуктите не съдържат стандартните вредни избелващи вещества.

Вместо традиционните агресивни компоненти, съдържащи се в повечето пасти за зъби, компанията Coswell влага в продуктите си съставки, създадени на базата на исландски мъх. Исландският мъх притежава уникални антибактериални свойства, които действат избирателно – вредните бактерии се унищожават, а полезната микрофлора, която е важна за правилното функциониране на имунната система не е засегната.
Blanx White Shock избелваща паста е подходяща за любителите на кафе, вино, тютюн и други врагове на белите зъби. Благодарение на нея те запазват белотата на емайла си, без да се налага да се подлагат на скъпоструващи и отнемащи много време и енергия избелващи процедури. Освен изсветляващите свойства, пастата има всички качества за да почиства перфектно устната кухина и да гарантира свеж дъх през целия ден.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.