Щадящо избелваща паста за зъби Swissdent Extreme

February 4, 2014 от  
Публикувано в Красота

swiss-dentДенят на всеки човек започва и завършва с измиване на зъбите. За състоянието им, белотата и здравината им разчитаме на качествена паста за зъби, която да запазва емайла и в същото време да има избелващи свойства. Swissdent Extreme е паста за ежедневна употреба, която е фаворит сред любителите на вино, кафе и цигари. Произведена в Швейцария по най-нова технология и съставки с ниско абразивно действие, тя е създадена да отстранява лошия дъх и връща белотата на зъбите. Малко са хората, които при покупка на паста за зъби обръщат внимание на показателя PDA, който определя нивото на абразивност на продукта. В случая нивото е 40, което е много по-ниско отколкото на други подобни продукти.

Преди време имаше бум на абразивните пасти за зъби, които имаха бърз ефект, но за сметка на грубо увреждане на зъбния емайл. Специалистите на Enzo.bg споделят, че сега клиентите търсят много по-щадящи и екологични продукти, които не вредят на здравето им. Швейцарската козметика за зъби поставя акцент най-вече върху здравословната устна хигиена, като влагат в производството си много натурални съставки. Успехът на Swissdent Extreme се крие в патентованата нанотехнология NanOxyd®, която използва частици калциев хидроксид, който има свойството да дезинфекцира и избелва.

Компанията Swissdent дължи своята популярност на високото качество . В състава на пастите за зъби влизат множество натурални компоненти, като bromelain(екстракт от ананас) и papain(екстракт от папая). В комбинация с витамин Е(естествен антиоксидант) се получава щадящо избелване с видим ефект. Компонентите, влизащи в състава на продуктите са определени след множество клинични изследвания. Целта на изследователският екип е да постигнат не само избелващо, но и естествено оздравително и възстановяващо действие.

Швейцарските продукти за устна хигиена са познати в цяла Европа и се продават предимно в аптечната мрежа и реномирани козметични магазини. Избелващите пасти за зъби на марката могат да се намерят онлайн сред асортимента на Enzo.bg, заедно с много други продукти от най-висок клас. Изборът точно на Swissdent Extreme е подходящ за хора, които консумират често кафе и червено вино, а също и за пушачите. Те имат най-голяма необходимост от избелване, тъй като тези продукти силно влияят върху цвета на зъбния емайл. Голяма част от потребителите вече са пробвали различни системи за изсветляване на зъбите, които обаче не могат да се ползват продължително време. Повечето от тях не се препоръчват за по-дълъг период от две седмици или месец, заради риска от разрушаване на емайла.

Хората, които консумират оцветяващи храни и напитки имат нужда от продукт, който да може да се ползва дълго време и с всяка употреба да избелва и премахва следите от зъбите им. Това им предлага швейцарската козметика за устна хигиена – пасти, с които могат да мият зъбите си всеки ден и да имат свеж дъх и красива усмивка. Продуктите нямат противопоказания и получават само положителни отзиви от потребителите. Може би единственият негатив е цената, която е сравнително висока за нашия стандарт, но тя е логична и е базирана на високото качество. Ако се прецени за колко време се изразходва пастата, ще стане ясно, че цената е приемлива – това е продукт, който се ползва икономично, тъй като е разработен така, че минимално количество да е достатъчно за ежедневното измиване и освежаване на зъбите.

Random Posts

Рекламирай тук

Comments are closed.