Ако не вярвате във Феята на зъбките, информирайте се!

November 6, 2014 от  
Публикувано в Здраве

weleda-dental-care-finalКогато бях дете трудно разбирах, защо майка ми все обикаляше след мен с четка за зъби и сериозен поглед на надзирател. Какво толкова сериозно може да има в устата ми, че да е нужно, такова отношение… Сега аз съм тази, която гони сина си по същия начин, само дето в ръцете си не държа паста с подозрителен вкус на дъвка със сол, а специално разработена за детската устна хигиена паста за зъби.

Що се касае до децата ни, ние родителите сме склонни да изминем дълъг път, за да намерим най-добро за тях. Но когато става въпрос за нас самите, често избираме първото, което е на рафта в аптеката и се надяваме това да е нашият продукт. Но с надежда нещата не се получават. Изисква се грижа! Това касае всяка част на нашето тяло. Устната кухина е една от тях, тя има освен здравословен и физиологичен аспект, естетическо и социално отражение. Именно чрез нея, ние се храним, говорим и не на последно място – усмихваме!

За да е здрава усмивка ни е редно да обърнем внимание на нашите зъби и венци. Всяко отклонение от приетото за здравословно се нуждае от специално внимание. От кариес до кървящи венци, грижата трябва да е своевременна и ежедневна. Няма да се спирам върху плашещите призиви на търговските марки, тъй като страха ражда страх. Ще споделя красивата част на продуктите за здрави зъби и венци, с желание това да провокира само положителни нагласи към старта на промяната. Всяка промяна започва с плахи стъпки и широко проучване на пазара. От 1921г. марката Weleda присъства в козметичния бранш, чрез призива си за повече хармония с природата и човешкото съществуване. Това мото отразява всяка една от натуралните серии, които с времето стават все по-често избиран продукт за цялото семейство. Weleda Dental Care е сред най-успешните серии на марката. В грижата си за устната хигиена и здраве те са ненадминати.

С отговорност и внимание към детайлите, като истински алхимици на днешното време, екологичните градини на Weleda осигуряват съставки от най-високо качество за всеки продукт, който носи името й. Гаранция, която не може да се измери с думи, трябва да се опита. Weleda Dental Care от Enzo.bg e например е кралица в серията за защита на нашите венци от кървене. Този тип възпаление е все по-често срещан и един от начините за справяне е добрата превенция. Вашият зъболекар е наясно с продуктите, които пазара предлага, той със сигурност може да Ви бъде полезен с информация, какво е най-добро за венците ви. Но дори и да не може да разчитате на професионална консултация Weleda Dental Care ще се погрижи за Вас.

Натуралните съставки на пастата за зъби почистват и стягат венците. Във формулата на продукта са включени минерали, органични екстракти от ратания (Krameria triandra), успокояваща смирна (Commiphora myrrha), доказала своите качества още от древността . С всяко измиване ще чувствате успокояване и усещане за чистота. Свежият ментов вкус дълго ще озарява усмивката Ви, а естествена пречистваща сила на калция, ще кара зъбите Ви да сияят от белота.

Сигурна съм, че едно от най-важните неща, на които трябва да научим децата си е как да се грижат добре за себе си, от здравите, бели зъби, до сияйната усмивка!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!