Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем

October 8, 2014 от  
Публикувано в Красота

alterna-bambooTрансформация… само след една употреба.

Смело тврдение, но от 1997 г. насам, фирма Алтерна е пионер в луксозната грижа за косата. Като казваме „луксозна” нямаме предвид скъпа, а „първокласна”. От фирмата вярват, че от каквато и да е грижа има нужда вашата косата, вие трябва да избирате между клинично доказани, изпитани в салони за красота и естествени, подходящи за вас съставки. Ето защо техните продукти са чисти, доказани и професионални. Изключение не прави и Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем, предлаган от Enzo.bg.

Фирмата-производител вярва, че потребителите заслужават висококачествени продукти, които изпълняват своите обещания. Ето защо повече от 15 години непрекъснато разработва собствени технологии, подложени на интензивни тестове за безопасност не само в клинични лаборатории, но и в салони за разкрасяване. Резултатът е еднаот на най-съвременна колекции от грижа за косата, които са забележителен синтез на природа и изключителни патентовани технологии, като например Enzymetherapy®, която подобрява усвояването на основните съставки.

Какво ви осигурява този продукт? Възможността да поддържате вашата коса здрава, гъста и с обем. Изработени от еко-сертифицирани съставки, Bamboo колекцията за обем на Алтерна е насочена в три измерения – придаване на косата на забележителна плътност, дебелина и повдигане – за несравним обем. Характеристики, подсилвани от органичния екстракт от бамбук и стимулирани от богатите фито хранителни вещества от корен от мака за коса, което гарантира тя да бъде по-плътна, по-дебела и по-обемна… дори и на втория ден.

Коса, която е рядка и тънка трудно може да бъде оформена. Тя може да изглежда безжизнена и да провисва прекалено лесно. Добрата новина е, че можете да увеличите пълнотата и дебелината на косата си с Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем. Отделните косми са подсилени от органичния екстракт от бамбук. А Мака коренът, пълен с фито хранителни вещества, подхранва и сгъстява всеки отделен кичур. В рамките на два дни от началото на използването на почистващите, поддържащите и стилизиращи продукти в тази серия за обем, косата ви ще бъде забележимо по-дебела и по-плътна. С Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем, можете да постигнете дълготраен обем и повдигане.

С репутация на производител на иновативни, резултатно ориентирани продукти, Алтерна е световен авторитет в грижата за косата. Като следствие от разбирането и ангажимента на компанията за опазване на околната среда, серията Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем е пълна със съставки, които са били произведени по екологичен начин. Но това, което е толкова важно, е какво се поставя вътре. Без сулфати, парабени, натриев хлорид, фталати, и синтетично оцветители тези продукти подхранват косата и допринасят за опазване на околната среда.

Какво още трябва да кажем?

Лице на Алтерна е Кейти Холмс. И ако тя с тази серия продукти поддържа косите си, може би това ще е от значение за избора ви.

Ако искате косата ви да стане по-дебела, по-плътна и по-обемна, може да ползвате Alterna Bamboo Volume – шампоан за богат обем, който осигурява видими резултати още от втория ден. Ако търсите безсулфатен шампоан опитайте с комплекта шампоан и балсам за обем за фина коса с екстракт от мака и бамбук, предлаган от от Enzo.bg, предназначен за заздравяване на косъма; нова формула с технология за запазване на цвета, подходящ за боядисана коса.

Нежната, редовна употреба придава обем, изпълва косата с влага и жизненоважни хранителни вещества за здравословен обем. Прави косата да изглежда по-плътна и по-здрава. Аминокиселините във формулата проникват в косъма, помагат му да се възстанови по естествен път и да го сгъсти, осигуряват обем до дори най-фините видове коса. Защитават цвета.

 

 

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!