Защо студентите предпочитат бързите кредити

February 11, 2015 от  
Публикувано в Полезно

Бързи кредити

Бързи кредити

Голяма част от студентите ни често изпадат във финансова нестабилност. За някои от тях е доста трудно да съчетават работа с учене, особено ако имат тежки изпити. Това е основателна причина все повече студенти да търсят решение в бързите кредити от небанковите финансови институции.

Някои банки отпускат т. нар. студентски кредити, обаче всеки, който е ползвал такъв вид кредит, ще ви каже, че те никак не са изгодни, въпреки „промоцията” им и най- вече заради дългосрочното им изплащане, което във времето се оказва голяма тежест.

Ето затова студентите предпочитат бързите кредити. Тези кредити са лесни. Парите се вземат на момента. Обвързването не е дългосрочно, както при останалите кредити. А самият заем се погасява много по- лесно и дори, ако имат възможност много по- рано и така се избягва оскъпяването. Освен това при бързите кредити не се изискват купища излишни административни документи, потъчители и т. н., които на всички ни са неприятни.

Най- често студентите кандидатстват за бърз кредит при нужда за битови разходи- за квартира, храна и др., както и за учебни- семестриални такси, учебни пособия, наемане на квартира и разни други, които за момента може да са тежест за семействата им. Всичко това прави бързите кредити като отлично средство, което допринася да не се правят компромиси с образованието, а то е едно от най- важните неща в живота ни.

Ако и вие имате нужда от финансови средства, за да сте спокойни и да не сте в тежест на родителите си, можете да вземете своя бърз кредит още днес. Винаги можете да кандидатствате за минимална сума от 400 лв, чиито срок за погасяване е изключително кратък. Ако пък погасите тази сума в рамките на 15 дни, няма да се налага да заплащате никаква лихва, което е от много голямо значение за всеки един от нас.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!