Бели като снега навън

December 15, 2014 от  
Публикувано в Здраве

lavera-basis-sensitivКато родител знаете, колко е важна детската хигиена. Не е нужно да Ви уверявам в това, че редовното миене на детските зъби е освен забавен ритуал, а и необходимост, която гарантира здравето на най-малките. След като вече бебето Ви се е сдобило с първите млечни зъбки, е добре да се погрижите за тяхната поддръжка. Децата охотно отварят уста и имитират възрастните за почти всички хигиенни навици. Като се започне от миенето на зъбите и се стигне до приятната част – сресването на все още пухкавата бебешка коса, те с усмивка се включват и приемат новостите с готовност.

Разглеждайте всяка крачка като етап към приучването на детето към здравословен начин на живот. Превърнете миенето на зъбите в игра, в нещо, което то с нетърпение ще очаква всяка сутрин и всяка вечер. За целта се снабдете с подходящи продукти, които да привличат любопитните детски очи – пъстра четка за зъби, с анимационни герои, които познава, паста за зъби, с добро, гарантирано качество и чашка, с която да изплакне вече измитите си зъбки. Ако разгледате пазара, ще забележите разнообразие от продукти, които примамливо подканят обучението да започне сега!

Ще представя един продукт, на който лично се доверих и спечели моето критично родителско мнение – Lavera Basis Sensitiv. Защо се спрях на марката? По няколко съвсем очевидни причини. Ето някои от тях, които зачислявам към графа плюсове. Lavera са напълно органични продукти, които са сертифицирани с най-висок стандарт за качество, толерантни към всякакъв тип кожа и разнообразни в предложенията си за всеки, ефективни и добри като съотношение цена – качество.

В грижата си за устната хигиена марката има с какво да се похвали. Продуктите за възрастни и деца са истинско достижение на съвременните иновации. Lavera Basis Sensitiv – Kids Tooth Gel от Enzo.bg е най-доброто, на което може да се доверите. Във формулата й, производителите са вложили салициева киселина и невидимо малки частици, които вашето дете няма да усети, но те ще се погрижат неговите зъбки да са почистени идеално от зъбната плака. Тази грижа гарантира липсата на кариес и последваща здрава усмивка, когато в устата на вашето хлапе се появят първите постоянни зъби. Lavera Basis Sensitiv е лишен от пенообразуващи агенти и флуорид, за да се предотврати поглъщането на вредни за децата съставки, както и за да се улесни изплакването на устата след почистването с четка.

В състава на Kids Tooth Gel са включени екстракти от маточина и невен, добити напълно органично, които запазват устната среда в биологично равновесие, гарантират естествената киселинност, основна предпоставка за здрави зъби. Lavera Basis Sensitiv има вкус и мирис на ягода и малина, едно от безспорните изкушения, които децата обичат. Тази особеност на продукта, го превръща в изключително подходящ за употреба при хомеопатично лечение, както и в периода на бременност. За това Kids Tooth Gel е подходящ за деца и бременни и на практика осигурява спокойно протичане на хомеопатичния курс и минимум раздразнение на деликатното към вкусове и миризми небце на бъдещите майки.

Lavera Basis Sensitiv е подходящ за постоянна употреба, след всяко хранене и за дълъг период от време. Нужно Ви е много малко количество – около размера на грахово зърно, за да почистите зъбите на детето, както и своите.

Бъдете разумни и винаги имайте едно на ум, за това какво е най-добро за Вашето хлапе. Подбирайте продукти с гарантирано качество и доказана ефективност. Детското здраве е безценно, доверете се само на най – доброто за усмивката на своето съкровище.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!