Бяло като сняг

December 7, 2015 от  
Публикувано в Красота

decleor-aroma-cleanse___11Повечето жени си мечтаят за равен тен на лицето, сияйна и блестяща кожа. Това обаче изисква ежедневни грижи. Без значение, с каква кожа на лицето разполагаме, ние трябва ежедневно да полагаме грижи за нея, за да бъде тя здрава и красива.

Красотата започва от чистотата. Колкото и изтъркано да звучи – всички козметични експерти винаги го подчертават. Първа крачка – почистете добре своето лице. Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени е едно добро решение. Ще разкажа малко повече за продукта и разбира се за марката Decleor. Ако до момента не сте тествали техните козметични решения, вероятно повече информация за философията им, ще Ви убеди да пробвате някой техен продукт.

Преди няколко десетилетия, във Франция, специалисти в областта на козметиката, лекари, дерматолози и дори шиацу терапевти се обединяват около идеята да създадат чиста, натурална козметика, в услуга на съвременния човек. Повече от ясно е, че нуждите на всяко поколение се променят спрямо начина на живот, който водят: стрес, работа, храна, липса на спорт, по-малко време за сън и т.н.. Френските специалисти поставят акцент върху идеята да достигнат перфектен баланс между духа и тялото, посредством аромотерапевтични продукти за цялостна грижа. Така се ражда марката Decleor. Годината е 1974. Изключително новаторски подход към съвременния човек и неговите нужди, това е основата на философията им. Всички от лабораторията на Decleor изключително сериозно се фокусират върху ефекта на етеричните масла върху човешкото тяло и ползата от това, те да бъдат ежедневен ритуал за всяка жена и всеки мъж.

Успехът на Decleor не закъснява. През 2000г Shiseido Group купува Decleor и френския бранд се превръща в абсолютен диктатор на козметичния пазар. Много професионални салони работят ексклузивно с продуктите на Decleor и провеждат цялостна терапия на своите клиенти, с голям набор от козметични продукти на марката. Decleor е развила цялостна грижа. Има продукти за всеки етап и всеки тип кожа. Но все пак – всичко започва от добре почистената кожа. За това фокус на чистотата до блясък поставя продукта Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени. В състава на този гел няма нищо изкуствено, само естествени съставки и висока гаранция за качество. Може да се доверите напълно на Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени. Подходящ е за всеки тип кожа, но най- добре действа върху мазна или смесен тип кожа.

Нанася се лесно, с нежни кръгови движения. После с хладка вода може да изплакнете лицето и да забележите ефекта от Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени. Ще усетите ароматните етерични масла, ще се докоснете до една нова вселена на нежно ухание и мекота. С Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени кожата Ви ще бъде чиста и сияйна.

Може да се доверите на всеки продукт на Decleor. Сериите за почистване, хидратация, блясък, анти-ейдж, подхранване, са едни от най-продаваните продукти. Лоялните клиенти на марката се доверяват на цялостния подход на френската марка към козметична грижа. Всеки един от продуктите е дерматологично тестван и абсолютно безопасен. Всички серии, в това число и продукта Decleor Aroma Cleanse почистващ гел без парабени са 100% процента натурални.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!