Bio Beaut? by Nuxe Body душ-масло

March 6, 2017 от  
Публикувано в Красота

bio-beaute-by-nuxe-body___2Роговият слой на човешката кожа съдържа ефективно действащ бариерен слой, който спира загубата на вода от кожата.Целта на маслото за хидратация на кожата е да се стабилизира съдържанието на вода в нея. Кожата на тялото се нуждае от умерено овлажняване през всеки период от годината – това е гаранция тя да е здрава, еластична, и, следователно – красива. С цел да се ускори хидратацията на кожата се използват най-различни масла. Маслото за хидратация на кожата е предназначено за непосредствено овлажняване. Някои масла могат да бъдат приготвени и в домашни условия.

Кожата при човека е с различно овлажняване – има хора със суха кожа и такива –с мазна. Със сухата кожа може да се справите с помощта на различни козметични средства. Най-добре е да се използва Bio Beaute by Nuxe Body душ-масло за хидратация и освежаване на кожата, защото то съдържа много компоненти и овлажнява в дълбочина кожата.

Необходимо е кожата постоянно да се поддържа чиста, да се прави поне веднъж в месеца пилинг на цялото тяло, за да се отстранят мъртвите клетки.

За да се поддържа нормална влажност не е достатъчно само употребата на масло за хидратация на кожата. То има изключително значение, но е необходима грижа и за вътрешното състояние на организма. Редовното пиене на вода, здравословното хранене са фактори, които заздравяват кожата.

През студеното време на тялото са нужни допълнителни калории. За доброто състояние на кожата е необходима специална, наситена с мазнини диета. Достатъчно наситената с вода кожа защитава организма, през нейните пори се отделят токсините от тялото. През лятото се препоръча използване на защитни масла, които също са необходими за повърхностно овлажняване на кожата. Мазната кожа също се нуждае от поддържане. Има участъци, където липсва овлажняване и ползването на маслото за хидратация на кожата е задължително.

Ефективното масло за хидратация на кожата съдържа авокадо, кайсия, сусам, соя, пореч. Най-добре е маслото за хидратация на кожата да се използва след баня когато порите на кожата са отворени и самата тя е влажна. Необходимо е леко да се подсуши тялото и после с леки масажни движения да се нанесе любимото масло за хидратация на кожата. Това ще даде възможност да се задържи известно количество вода, която е попаднала в порите заедно с овлажняващите компоненти. Благодарение на това хидратиращото масло се абсорбира по-бързо.

При избор на подходящо масло за хидратация на кожата е необходимо да се обърне внимание на нейния вид, състояние, както и проблемите, които трябва да се решат. Маслото за хидратация на кожата е това, което ще Ви осигури здрава и красива кожа, а това е важен фактор за Вашето самочувствие.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!