Френска перфектност с Bio Beaute by Nuxe Skin-Perfecting

August 4, 2016 от  
Публикувано в Красота

bio-beaute-by-nuxe-skin-perfecting-bb---spf-20___2Не веднъж съм се възхищавала на французойките, които умеят да съчетаят прословутите си балетни пантофки с всяка дреха, по перфектен начин. Умеят да поставят акцент тук – там, без да бъдат натрапчиви и крещящи. Просто всеки техен аксесоар застава на мястото си, без помпозност и с много мярка. Такива са и в грима. Загледайте се по улиците на Париж. Ще видите много млади дами, които имат идеално гладка кожа, спирала и ярък цвят червило. Нищо повече. Като че ли за тях малкото е много.

За да постигнат този баланс на здравето, добрия вкус към дрехите и аксесоарите, грима и цялото си възприятие към света, като че ли имат вграден барометър за стойностните неща и тези, които не си заслужават вниманието. Никога не пестят от добрата грижа за тялото и лицето си. Bio Beaute by Nuxe Skin-Perfecting е създаден именно за тази жена. Тя е динамична, работи на пълен оборот и няма безкрайно време за губене по фризьорски салони и козметични студиа. Нейното оръжие е в дамската й чанта.

Bio Beaute by Nuxe Skin-Perfecting е компактен крем, удобен за носене и нанасяне във всяка ситуация. Дори на червен сигнал на светофара, малката опаковка, приличаща на пудриера е до Вас.
Няколко подходящи движения и Вашият Bio Beaute by Nuxe Skin-Perfecting компактен BB крем с екстракти от манго и минерални пигменти SPF 20 ще направи трафика не толкова дразнещо място за Вас и автомобила Ви. Няма нужда да пилеете времето си в дълги приготовления от дома. Офиса също може да бъде място, което да използвате, за да нанесете своя BB крем. Хитро измислено и много, много практично.

Не се притеснявайте, ако лицето Ви няма свеж и сияен тен в края на работния ден, просто извадете от чантата си своя компактен BB крем с екстракти от манго и минерални пигменти SPF 20 и се почувствайте няколко нива по-красива и секси.

Компактната опаковка, лесният достъп до крема във всяка точка е супер удобство. Още по-гениално е, че към този разкош е допълнено малко огледалце. Така, че нямаме извинение да не скрием умората, или сенките под очите. Френската марка залага на най-качествените екологични продукти. Никога не правят компромис със съставките, нито разчитат на внос, който не е проверен и тестван. По-голямата част от продуктите, които използват във формулите си отглеждат лично. Под строг контрол и с засилено внимание към технологиите NUXE създават най-качествената козметика на света. Не е пресилено. Това е факт.

Bio Beaute by Nuxe Skin-Perfecting компактен BB крем с екстракти от манго и минерални пигменти SPF 20 чака Вашият тест, за да се уверите лично в качествата му.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!