Бляскава на коледното парти

December 11, 2015 от  
Публикувано в Красота

lavera-beauty-balm-6-1___10Ето идват – Коледните празници и Новогодишните партита. Какво да облечем, как да се погрижим за кожата си, какъв грим да сложим, кои обувки да обуем…Не изпадайте в стрес, а направете план. Обиколете любимите си магазини, разгледайте онлайн предложенията, попитайте експертите, каква козметика да си закупите и най-вече запомнете, дори и най-красивата рокля не би Ви стояла добре, ако не я носите с усмивка и самочувствие. За това погрижете се за себе си – сега е момента.

Сигурна съм, че ще получите поне няколко предложения за Новогодишната нощ, да не пропускаме и фирмените тържества, част от декемврийската забава. За всеки специален повод е добре да помислите по-рано. Това ще Ви спести бързането, нервното препускане по магазините и най-вече усещането, че можехте да се постараете малко повече за това да център на вечерта.

Да започнем от вътре навън. Харесвам този подход, тъй като той носи комфорт и има видим резултат. Помислете си какво иска душата Ви, за какво мечтаете, искате ли драстична промяна. Новата прическа, ще Ви донесе ли ново самочувствие. Безспорно отговорът е да, но само при условие, че я комбинирате с позитивен подход към самите Вас. За това – спортувайте, подарете си козметична процедура, насладете се на време за себе си и всичко останало ще се подреди. Дори идеята за това, какъв грим искате в празничната вечер ще Ви се струва забавна, а не задължителен ритуал, част от цялата празнична суета.

Намерете нови продукти, с които да замените старите козметични решения, които са Ви служили компромисно. Например, ако фон-дьо-тена Ви не покрива добре кожата на лицето Ви – потърсете нов, качествен продукт. Същото касае спиралата, очната линия или червилото. Намерете правилната формула, която ще направи лицето Ви сияйно.

ББ кремовете са един перфектен вариант. Те не изискват професионални умения за нанасяне и резултата винаги е гарантиран. Lavera Beauty Balm ББ крем 6 в 1 е добро предложение.

Той тонира, хидратира и подхранва. Комплексен продукт, който ще Ви донесе много позитиви. Качеството на Lavera Beauty Balm ББ крем 6 в 1 е гарантирано. Марката тества дерматологично всеки един продукт и така осигурява спокойствие и за тези дами, които често се оплакват от чувствителна кожа, нетолерантна към масовата козметика. Не се притеснявайте за това дали кожата Ви „ще хареса” Lavera Beauty Balm ББ крем 6 в 1. Тя ще обикне тази нежна емулсия още с първото нанасяне.

ББ кремът изравнява несъвършенствата по кожата. Това се случва толкова лесно, че може да си направите тест преди и след нанасянето на крема да забележите честите места, които Ви създават грижи как изглеждат след третиране с продукта. Кремът покрива всички неравни тонове на кожата. Ако имате зачервявания или петна, с Lavera Beauty Balm ББ крем 6 в 1 те ще бъдат заличени. Също така кожата на лицето Ви ще бъде хидратирана и ще изглежда свежа. Няма да има следи от умора, дори и да сте предавали последния за годината проект, непосредствено преди Новогодишната нощ. Това ще го знаете само Вие!

Lavera Beauty Balm ББ крем 6 в 1 ще подхрани кожата Ви със супер храни – етеричните масла от жожоба, зехтин, бадемово олио, масло от шафран ще се погрижат кожата на лицето Ви да е овлажнена.

Време е за прическа, красива рокля, удобни обувки и танците могат да започват! Нова година е тук, посрещнете я с усмивка и настроение.

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!